True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Are You The One? - Alle afleveringen
Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 2 Come One, Come All Part 2

De sterkste koppels beginnen nu al te wankelen. Eén stel heeft moeite met het concept van open relaties. Liefdesdriehoeken transformeren.Are You The One?
Are You The One: S 8, AFL 1 Come One, Come All Part 1

Voor de eerste keer kent liefde geen grenzen en is iedereen een potentiële partner voor de 16 singles die naar Hawaï komen voor de liefde en om kans te maken op 1000.000 dollar.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen Just Tattoo of Us UK - Just Tattoo Of Us

Lateysha uit The Valley is vandaag medepresentator. Big Brother-ster Aisleyne Horgan-Wallace en haar beste vriendin Amy verstevigen hun vriendschap. Vader en zoon Darren en Dean houden niets achter en Jack en Crystal keren terug.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen Geordie Shore - Nathan Needs A House Party

Nathan zit er helemaal doorheen, dus de familie besluit een huisfeest te geven om hem op te vrolijken. Sophie mist haar vriend en de nieuwelingen worden door de Geordie-familie opgenomen. Abbie gooit roet in het eten voor Beau en Bethan.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen Teen Mom 2 - Home is Home

Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.Are You The One?
Are You The One?: Afleveringen The Charlotte Show - A Break in South Africa

Zullen Charlotte en Mel het bijleggen voor ze op vakantie gaan naar Zuid-Afrika? Josh is een echte held en helpt Charlotte na een afschuwelijk ongeluk. Charlotte geniet van een safari in Afrika met Josh.