True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

In De Voetsporen Van Dr. Pol - Alle afleveringen
In De Voetsporen Van Dr. Pol
In De Voetsporen Van Dr. Pol: De kandidaten doen een drachtigheidsonderzoek

Charles, de zoon van dr. Pol, stuurt Manon en Pim eropuit om zwerfkatten te vinden die gecastreerd moeten worden. Ondertussen brengt Marten een kalfje ter wereld. De dierenartsen geven les op een highschool en moeten zich meten met dr. Pol zelf. Hij is beroemd om de snelheid waarmee hij met de hand de zwangerschapsduur van koeien kan bepalen. Welke Nederlandse dierenarts doet dat het beste?



In De Voetsporen Van Dr. Pol
In De Voetsporen Van Dr. Pol: Dr. Pol legt zijn taak als dierenarts uit

We maken kennis met Pim, Manon en Marten, die gaan strijden om een baan in de wereldberoemde dierenpraktijk van de 76-jarige dr. Pol. Zij hebben een zwaar examen afgelegd dat nodig is om in de VS te mogen werken. Ze reizen af naar het winterse Weidman in Michigan, waar dr. Pol hen ontvangt en rondleidt in zijn praktijk. De dierenartsen krijgen meteen al te maken met het eigenzinnige karakter van dr. Pol als hij zelfs het ontvlooien van een kudde koeien niet aan hen durft over te laten.