True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

Are You The One? - Alle afleveringen
Are You The One?
Are You The One?: De Perfecte Match - Beam-voorspellingen: Délano en Maartje

Délano en Maartje wagen het erop om een voorspelling te doen van het aantal beams in de volgende Matchup-ceremonie van Are You The One?: De Perfecte MatchAre You The One?
Are You The One?: De Perfecte Match - Love Challenges afl. 6

De singles zijn ervan overtuigd dat ware liefde alles overwint. Maartje en Delano zijn in ieder geval van mening dat ware liefde onbetaalbaar is... Jamal vindt inhoud nét iets belangrijker dan Dividivi.Are You The One?
Are You The One?: De Perfecte Match - Love Challenges afl. 4

In de vierde aflevering van ‘Love Challenges’ zijn de singles gretig. Dividivi wil zowel met Jamal zoenen als trouwen en Jaap heeft wel zin in een hapje tijdens ‘Spill Your Guts’.Are You The One?
Are You The One?: De Perfecte Match - Beam-voorspellingen: Floor en Denzel

Floor en Denzel proberen de toekomst te voorspellen van de vijfde Matchup-ceremonie in Are You The One?: De Perfecte Match.Are You The One?
Are You The One?: De Perfecte Match - Love Challenges afl. 3

Zet je schrap, want deze week zijn de challenges nog onsmakelijker dan voorheen in de ‘Are You The One?: De Perfecte Match’ villa. Floor en Tycho krijgen o.a. het dilemma voorgeschoteld om een vieze onderbroek of gebruikte tandenborstel te gebruiken.