True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

16-02-2023












Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Gerald Roethof bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: Het schrappen van het RTL-verkiezingsdebat, de soap rond de familie Hazes en de duels in de Europa League.





Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Sinds mevrouw Eekma twee jaar geleden gezelschap kreeg van haar hond Cowboy, is het net het Wilde Westen op de galerij. Haar buurman kan de hond namelijk wel schieten en laat dat geregeld met een hoop gevloek en getier weten. Buurman Rupert zegt op zijn beurt dat de buurvrouw degene is die de hond tegen hem zit op te jutten. Want telkens als Rupert de buurvrouw met de hond tegenkomt, gaat de hond alléén tegen hem volledig tekeer. Inmiddels is het conflict zo hoog opgelopen dat je rustig kunt stellen dat de honden er geen brood meer van lusten. Hoogste tijd dat mr. Visser en Viktor naar Dordrecht reizen om een einde te maken aan dit conflict.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Frankrijk blokkeert als eerste land ter wereld pornosites voor minderjarigen. Moet Nederland dit voorbeeld ook volgen? En ben je een zwevende kiezer voor de Provinciale Statenverkiezingen? Misschien dat het Kieskompas je verder kan helpen.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Geeft de date met sportman Nick gaf Tessa vlinders? Bij Jolanda en Hubert is de eerste vierentwintig uur alweer voorbij. En een van de twee appartementen, wordt gevuld door Gerard en Tessa.