True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

01-01-2024
Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 5

Jos en Bob runnen al tien jaar succesvol een B&B in Frankrijk. Dolblij zijn ze als ze samen naar Spanje kunnen, naar de finca van Bert en Thomas. De heren runnen een nudistenparadijs en kunnen advies van andere Ik-vertrekkers wel gebruiken. Kunnen Jos en Bob zich letterlijk blootgeven en krijgen Bert en Thomas dat waar ze naar op zoek zijn?



VPRO Wintergasten
VPRO Wintergasten: Afl. 1

Janine Abbring spreekt met econoom Noreena Hertz (1967) over de wereldwijde eenzaamheidscrisis, populisme en het feminisme dat ze meekreeg van haar moeder, die overleed toen ze twintig was. Hertz laat onder meer fragmenten zien uit The Hunger Games, een speech van Donald Trump en The Zone of Interest.



De Oranjewinter
De Oranjewinter

Hélène Hendriks, Rutger Castricum, Ben van der Burg en Angela de Jong bespreken de actualiteit: De uitschakeling van Van Gerwen op WK Darts, top vijf goede voornemens en een onrustige nieuwjaarsnacht.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Boeddha in de polder
Boeddha in de polder: Afl. 1

Ontmoetingen met inspirerende mensen die zingeving inzetten om mentaal weerbaarder te worden. Voormalig commando speciale operaties Dai Carter, neuroloog Steven Laureys en muzikant Maya Kumari Pariyar laten zien hoe ze een crisis hebben weten om te buigen tot een veerkrachtiger bestaan.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 1

De familie Cudogham heeft zomervakantie maar het weer laat te wensen over. Dus besluiten ze op deze druilerige dag naar het museum te gaan. Maar ze moeten op tijd weer thuis zijn, want moeder Cynthia verwacht een belangrijk telefoontje. Bij de familie Blom zijn de voorbereidingen voor hun vakantie naar Albanië in volle gang. Het land is een bijzondere vakantiebestemming voor hen, want het gezin heeft hier zes jaar lang gewoond. Bij de familie Wildeman zijn alle kinderen toe aan een fris kapsel, maar daar hangt normaal een flink prijskaartje aan voor zo'n groot gezin.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Awkward.
Awkward: Over the Hump

Jenna probeert alle ballen in de lucht te houden, maar haar Sping Break dreigt te worden verpest door de stress van universiteitsaanmeldingen en gedoe met jongens.



The City
The City: If She can Make It Here...

Whitney begint met een nieuwe baan bij Diane Von Furstenberg. Haar eerste week belooft druk te worden gezien New York in het teken van de Fashion Week staat.



The City
The City: Everything on The Line

Whitney grijpt de kans om een verkooppresentatie te houden, de presentatie gaat alleen niet zo goed. Elly biedt Whitney de mogelijkheid aan om haar collectie te laten zien op een Bryant Park show tijdens de New York Fashion Week.



Faking It
Faking It: Spooking It

Amy en Karma gebruiken het Halloweenfeest als kans om alles achter zich te laten, maar zitten toch vast in het verleden. Shane verdenkt Liam.



Awkward.
Awkward: Old Jenna

Het zit weer goed tussen Jenna en haar vriendinnen. En Jenna denkt dat ze er klaar voor is om weer wat met Matty te beginnen.



The City
The City: Fashion With A Capital F

Olivia stelt iedereen teleur als ze weigert kleding van een specifieke ontwerper naar diens feestje aan te trekken. Whitney laat Joe alvast haar collectie zien en kan rekenen op een hoop kritiek. Erin gaat op zoek naar een vervanger voor Olivia.



The City
The City: One Girl's Trash...

Na een succesvolle presentatie vallen de verkoopcijfers van Whitney's collectie erg tegen. Erin denkt dat Olivia ten oprechte de eer opstrijkt voor de succesvolle covershoot met Ke$ha.



The City
The City: Lost In Translation

Whitney krijgt met de grootste uitdaging uit haar carrière te maken als een enorm PR-bedrijf haar collectie wil vertegenwoordigen. Ondertussen doet Erin nog één ultieme poging om Olivia uit het bedrijf te werken.



The City
The City: The British Are coming

Olivia's baan staat op de tocht, Roxy maakt een professionele indruk op Kelly en Whitney gaat achter nieuwe zakelijke mogelijkheden aan.



The City
The City: Work Horses And Show Ponies

Roxy en Whitney organiseren een modeshow in Miami voor Whitney Eve zonder hulp van Kelly. Olivia moet goed presteren bij een belangrijk sollicitatiegesprek op haar werk.



The City
The City: Roommate Wanted

De spanning loopt op tussen Whitney en Roxy en Roxy gaat op zoek naar een eigen huis. Met tegenzin doet Olivia een interview met een beroemdheid die kleding uit Whitney's collectie aanheeft. Erin ziet opnieuw een mogelijkheid om Olivia te vervangen.



The City
The City: Stage Fight

De vriendschap tussen Roxy en Whitney staat onder druk vanwege een mislukte styling-klus. Olivia helpt Erin met een Elle-artikel over 'The Martha Stewart Show.'



The City
The City: Boys Night out

Adam brandt zijn vingers wanneer Allie te horen krijgt dat hij met een andere meid heeft gezoend. Ondertussen staat Olivia toe dat Nevan op haar bank blijft slapen.



Awkward.
Awkward: Homewrecker Hamilton

De situatie met de jongens spookt door Jenna's hoofd en ze vraagt zich af hoe ze haar verwrongen liefdesleven weer kan rechtzetten totdat een onverwacht sms'je haar hele drama in de schijnwerpers zet.



Awkward.
Awkward: Jenna Lives

Net nu Jenna haar grote ongeluk begint te vergeten en ze zich weer goed voelt, komt een onbekende stalker in beeld. De onbekende brengt haar stigma weer onder de aandacht en Jenna vraagt zich af of haar reputatie Matty ervan weerhoudt om met haar een echte relatie aan te gaan.



Awkward.
Awkward: The New Sex Deal

Na de strijd tussen de seksen op PHHS dreigt Valentijnsdag in de soep te lopen, dus Jenna probeert wat leven in de brouwerij te brengen met een gehuurde feestbus.



The City
The City: The truth Will reveal Itself

Wanneer Alex weer in Whitney's leven komt brengt dat veel drama met zich mee. Alex en Jay vliegen elkaar tijdens het uitgaan bijna in de haren vlogen waardoor Whitney niet meer weet wie ze kan vertrouwen.



The City
The City: If You Want Something Done Right...

Whitney maakt een portfolio aan voor haar ontwerpen. Ze gaat op zoek naar modellen en organiseert een fotodag waarbij Kelly haar begeleidt. Roxy probeert ook te helpen, maar van de wal in de sloot.



Awkward.
Awkward: Auld Lang Party

Jenna's plannen voor een rustige Oud en Nieuw lopen in de soep en veranderen in een gaaf feest bij Ally thuis. Iedereen proeft iets (of iemand) nieuws.



The City
The City: The Past Catches Up

Whitney's onverwachte ontmoeting met Jay's ex Danielle laat haar nog meer twijfelen over haar vertrouwen in hem. Allie overweegt om bij Adam weg te gaan wanneer ze hoort dat hij naar Miami is geweest.



Awkward.
Awkward: The Graduates

De plannen voor het eindexamen lopen helemaal mis wanneer Sadie Saxton niet meer aan de ceremonie mee mag doen.



The City
The City: Meet The Fackelmayers

Sami nodigt Whitney uit voor een feestje van werk waar ze twee andere broers ontmoet. Sami is verliefd op één van de broers genaamd Freddie, maar hij is weer helemaal weg van Whitney.



Faking It
Faking It: We Shall Overcompensate

Wanneer een groot technologiebedrijf een donatie aan de school geeft, gaan de leerlingen protesteren. Soleil, het 'promance'-maatje van Liam, maakt Karma jaloers. Ondertussen is Amy op zoek naar een geheim vriendje.



The City
The City: It's All Who You Know

Whitney laat Kelly haar tekeningen zien. Kelly is ervan onder de indruk en vraagt Whitney om het aan niemand te laten zien. Roxy overtuigt Whitney daarentegen om de tekeningen aan iemand anders te laten zien en vervolgens wordt Kelly kwaad.



Awkward.
Awkward: Let's Talk About Sex

De vader van Jenna neemt het heft in eigen handen en gaat met de ouders van Matty praten over de relatie tussen hun kinderen.



The City
The City: The Belle Of Elle

Olivia struint het ene feestje na het andere af met Joe terwijl Erin een boekje over haar opendoet bij een journalist. Whitney's reputatie staat op het spel door een verkeerde inschatting van Roxy.



The City
The City: Show 'Em What You Got

Whitney zet alles op alles om ervoor te zorgen dat haar collectie klaar is voor haar show tijdens de New York Fashion Week en Olivia maakt een hele goede indruk in haar nieuwe functie bij ELLE.com



Awkward.
Awkward: Girl Rules

Op Matty's achttiende verjaardag komt Jenna tegenover zijn nieuwe vriendin Gabby te staan. Sadie en Tamara nemen het tegen elkaar op en hieruit komen onverwachte resultaten voort.



Awkward.
Awkward: Resolutions

Jenna ontwijkt de confrontatie met haar moeder na de ontdekking dat zij achter die brief zat door wat feestelijkheden te verspreiden tot het cadeau van Jake haar dwingt te beslissen of ze haar verleden met Matt voorgoed achter zich kan laten.



The City
The City: Friends And foe-Workers

Whitney en Roxy gaan naar de Miami Fashion Week. Daar vergezelt Olivia Erin en maakt ze haar kwaad wanneer ze weigert naar extra shows te gaan.



The City
The City: Forget About Boys

Whitney en Roxy gaan op mannenjacht, maar de dates zijn desastreus. Ondertussen krijgt Olivia een voorkeursbehandeling voor een foto.



The City
The City: Queen Of Diamonds

Erin en Olivia kunnen het er maar niet over eens worden hoe Fergie eruit moet zien voor de covershoot voor Elle. Bij Whitney slaan de twijfels toe wanneer een Franse fotograaf een stapje verder wil gaan in hun relatie.



The City
The City: I'm Sorry Whit

De naderende toer van Tamarama dwingt Jay en Whitney om na te denken over hun relatie. Intussen werkt Whitney hard en is Olivia niet goed voorbereid op een belangrijke vergadering op het werk.



Awkward.
Awkward: Another one Bites the Dust

Jenna weet nu wat ze voelt voor Jake en is vastbesloten het te doen. Haar vastberadenheid wordt echter verstoord door de bruiloft van tante Ally, een man uit het verleden van haar moeder en intriges van Sadie.



The City
The City: Weekend At Freddie's

Freddie nodigt Whitney en haar vrienden uit in het huis van zijn ouders in The Hamptons in New York.



The City
The City: Professionally Dangerous

In deze aflevering krijgt Olivia het voor haar kiezen nadat ze haar interview met Whitney voor ELLE.com afgeblazen heeft. Ondertussen lijkt de zakelijke afspraak tussen Roxy en Zach meer op een romantisch uitje.



Awkward.
Awkward: Pick Me, Choose Me, Love Me

In de nasleep van de openbaring van haar blog lijkt iedereen wel een mening te hebben over Jenna's leven. Maar terwijl iedereen zich lekker laat vermaken, willen Jake en Matty antwoorden.



The City
The City: Good Things Come in Threes

Whitney spreekt af met iemand wat Jay jaloers maakt en waardoor Jay verward raakt over zijn gevoelens voor haar. Erin vindt dat het te snel gaat wanneer Duncan wil dat zij bij hem intrekt.



The City
The City: Friends In High Places

Roxy gaat een knappe fotograaf helpen met een fotoshoot en Olivia weigert om Whitney's nieuwe lijn op te nemen in Elle Magazine.



The City
The City: Mingling with the Commoners

Olivia nodigt Jay's band uit om op te treden voor een goed doel, maar haar plan loopt anders dan verwacht. Ondertussen staat Erin's relatie op los zand door opkomende gevoelens voor haar ex.



The City
The City: Hit It And Quit It

Whitney houdt Freddie goed in de gaten omdat haar ex-vriend Jay weer in beeld is. Roxy krijgt een aanvaring met Olivia als People's Revolution en Elle samen een feest organiseren.



The City
The City: Sleeping With The Frenemy (Season Premiere)

Whitney ziet alles positiever in en is er klaar voor om de modewereld te laten zien waar ze toe in staat is. Ondertussen is het Olivia gelukt om haar droombaan bij het tijdschrift ELLE te krijgen.



The City
The City: The Truth hurts

Terwijl Kelly Cutrone Allie laat weten dat ze te mager is, komt Erin haar ex tegen en haar gevoelens van vroeger keren terug.



The City
The City: He Never Said He had a Girlfriend

Allie stort in na de ontmoeting met het meisje dat beweert met Adam gezoend te hebben. Whitney wordt boos op Jay omdat hij partij kiest voor Adam.



Awkward.
Awkward: Welcome to Hell

Jenna wordt afgewezen waardoor ze bijna doordraait, terwijl de "heltent" van Lissa's gezin een hele nieuwe draai aan openbaringen geeft.



The City
The City: The L Word

Wanneer Erin's nieuwe vriend langskomt besluit Whitney dat ze haar eigen appartement wil. Jay helpt haar een appartement te vinden, maar Whitney twijfelt over Jay's inzet.



Awkward.
Awkward: Sophomore Sluts

Jenna en Tamara hebben geduchte concurrentie; de 'tweedejaarssletten'. Er wordt niet alleen gestreden om het kampioenschap van Spirit Week, maar ook om de aandacht van Matty en Jake.



The City
The City: Working Girls

Whitney beseft dat het niet gemakkelijk is om met Roxy samen te werken, met name wanneer Roxy de leiding neemt en haar ideeën bespreekt zonder Kelly om advies te vragen.



The City
The City: Unexpected Roommates

Adam zet Jay z'n flat uit en Jay vraagt of hij bij Whitney in kan trekken. Erins plannetje om er twee vriendjes op na te houden mislukt als Duncan en J.R. elkaar ontmoeten...



Awkward.
Awkward: The Other Shoe

Jenna's beslissing over de jongens wordt bekend. Naast een reis naar Europa, lijkt alles in het voordeel van Jenna te gaan. Maar er gebeurt iets waardoor Jenna zich afvraagt of alles krijgen wat ze wil ook echt is wat ze nodig heeft.



The City
The City: Fool Me twice, Shame on Me

Whitney is er kapot van als ze ontdekt dat de mysterieuze date van Jay een avondje uit met z'n ex-vriendin was. Olivia strijkt met Whitney's eer als ze de styling voor een ELLE covershoot doen en Allie trekt bij Erin in.



Awkward.
Awkward: My Love is a Black Heart

Jenna bereidt zich voor op haar eerste Valentijnsdag met een vriendje en zowel zij als Tamara worden jaloers wanneer ze te maken krijgen met de mogelijkheid dat hun exen zonder hen doorgaan.



Faking It
Faking It: Present Tense

Amy plant een speurtocht voor Karma's zestiende verjaardag. Liam, Shane, Theo en Lauren gaan naar een vechtsportles.



Awkward.
Awkward: Finals

Na de dramatische examenreis probeert Jenna zich op haar examen te concentreren, maar de naschokken van Eva's babybom lijken roet in het eten te gaan gooien.



Awkward.
Awkward: Sprang Break Part 1

In Ally's gehuurde strandhuis in Rosarito in Mexico heb je meer dan genoeg zon, zand, seks, geheimen en fratsen.



Awkward.
Awkward: Time After Time

Een combinatie van slechte timing en onthullingen zorgen voor ontsteltenis bij Jenna en Jake.



Awkward.
Awkward: #Drama

De strijd der seksen barst weer los als Jenna en Tamara's jongensdatabase viraal gaat en een geheim onthult dat wrijving veroorzaakt in hun eigen vriendschap.



Awkward.
Awkward: Sex, Lies and the Sanctuary

Het is eindelijk officieel aan met Jake en Jenna geniet van haar nieuwe relatiestatus tot ze ontdekt dat er al maanden een geheime camera hangt bij de Sanctuary. Ze doet alles wat in haar macht ligt om de tape te vernietigen met behulp van Ming en co



Awkward.
Awkward: Sprang Break Part 2

In Ally's huurhuis aan het strand in Rosarito, Mexico is er geen gebrek aan zon, zand, geheimen en gedoe.



Faking It
Faking It: Lust in Translation

Door een bus vol met sexy Brazilianen lopen de temperaturen hoog op op Hester High. Karma probeert Amy op een ander te laten vallen. Ondertussen verzorgt Lauren het welkomsfeest.



Awkward.
Awkward: Bonfire of the Vanities

Het jaarlijkse vreugdevuur van de vierdejaars studenten staat op exploderen als Jenna en Tamara de meisjes-beoordelingsmethode van de jongens vinden, in de vorm van het Telefoonboek.



Awkward.
Awkward: WTF Happened Last Year?

Jenna onthult wat er vorig jaar is gebeurd met haar en de rest van de groep; waardoor Matty en Jenna ruzie kregen, waardoor Sadie en Tamara vrienden werden en hoe Jake en Lissa weer bij elkaar kwamen.



Awkward.
Awkward: Snow Job Part 1

Rivaliteit en romances bereiken hun hoogtepunt op de skireis van Palos Hills High School.



Faking It
Faking It: Nuclear Prom

Karma en Shane proberen elkaar te overtreffen. Amy wordt verrast door nieuwe gevoelens.



Awkward.
Awkward: My Personal Statement

Het is tijd voor de universiteitsinschrijvingen en Jenna en Tamara moeten de mogelijkheid van een toekomst zonder elkaar onder ogen zien. Intussen probeert Eva te zorgen dat Matty en Jenna ruzie houden.



Faking It
Faking It: Third Wheels

Het plan van Amy en Lauren om hun ouders weer bij elkaar te krijgen ontspoort door een onthulling bij Karma thuis. Liam en Shane eten bij Liams rabbijn.



Awkward.
Awkward: Snow Job Part 2

Rivaliteit en romantiek bereiken een hoogtepunt tijdens het skireisje van de vierdeklassers van Palos Hills High School.



Awkward.
Awkward: Touched By An Angel

Jenna en Matty proberen vrienden met extraatjes te zijn, maar Matty toont alleen interesse in de extraatjes en dat maakt Jenna wat onvriendelijk.



Faking It
Faking It: Ex-Posed

Amy en Sabrina worden steeds hechter en Karma zoekt bewijs dat Sabrina het niet meent. Liam probeert Lauren te koppelen en Shane vraagt om advies.



Faking It
Faking It: Karmygeddon

Amy en Liam hebben een geheim voor Karma. Dat leidt tot ruzie en Lauren en Shane proberen de schade te beperken.



Awkward.
Awkward: Prison Breaks

Na haar ruzie met Matt besluit Jenna om Luke te bezoeken op zijn campus, maar haar plan voor een romantisch avondje verloopt nogal stroef. Ondertussen brengen Matt en Jake de nacht in de cel door en heeft Tamara een onverwacht spannende avond.



Awkward.
Awkward: After Hours

Wat gepland was als vriendschappelijk groepsuitje wordt een helse avond waarop Jenna, die Matty aan Eva wilde koppelen, ontdekt dat ze nog wat voor hem voelt.



Awkward.
Awkward: Overnight

Jenna en Tamara gaan overnachten bij een universiteit, maar het gaat niet volgens plan. Lacey wil ook eens het studentenleven ervaren en een feestje bij Matty zorgt voor nieuwe haat en liefde.



Faking It
Faking It: Prom Scare

Iedereen gaat haastig op zoek naar een date als het schoolgala verplicht wordt gesteld. Shane's zus Sasha stookt de boel op.



Faking It
Faking It: It's All Good

Amy is terug in Austin en ziet onverwachte veranderingen in Karma. Liam is jaloers op Shane's nieuwe vriendschap.



Awkward.
Awkward: Crowning Moments

Jenna heeft een studerende vriend, maar ontkomt niet aan middelbare-schooldrama als ze de misterverkiezing moet managen. Tamara probeert steeds wanhopiger om Jake terug te winnen.



Faking It
Faking It: Let's Hear It for the Oy

Amy en Karma willen het allebei goed maken, maar niet als eerste. Zita steunt Liam.



Awkward.
Awkward: Over My Dead Body

De 'Drunk Driving Awareness Week', ter preventie van alcoholmisbruik achter het stuur, wordt onder de aandacht gebracht met een rollenspel waar iedereen aan mee wil doen. Alleen Jenna, die eerder een fataal ongeluk overleefd heeft, is minder enthousiast. Toch wordt ze gekozen en vertolkt ze met moeite de rol van 'Dead Stacey'.



Faking It
Faking It: Three To Tango

Amy gaat akkoord met een triootje met Liam en Karma. Shane valt in voor Lauren's knappe danspartner Pablo in een danswedstrijd.



Awkward.
Awkward: Who I Want To Be

Jenna staat voor een grote beslissing in deze laatste aflevering van het seizoen: Wie wil ze worden?



Awkward.
Awkward: Listen To This

Jenna probeert met Matty te communiceren en vat z'n afstandelijkheid op als afwijzing nadat ze weer in bed zijn beland. Maar eigenlijk is z'n gedrag te wijten aan een schokkende ontdekking die hij voor zichzelf houdt.



Faking It
Faking It: Up in Flames

Oud en Nieuw komt eraan en Karma neemt drastische maatregelen om Amy gelukkig te maken. Lauren wordt onzeker als er iemand uit haar verleden terugkeert.



Awkward.
Awkward: Queen Bee-atches

Om zich volledig op Palo Verdes' goede doel te richten worden Lacey en Jenna gedwongen gemeenschappelijke dingen te ondernemen met de kattige meiden. Vervolgens stuiten Jenny en Jake op Matty en vraagt Jake zich af of Matty weet heeft van zijn kus met Jenna.



Awkward.
Awkward: Don't Dream It's Over

Als Tamara Jenna ervan beschuldigt een relatiesaboteur te zijn, confronteert Jenna haar ex-vriendjes met een verrassend resultaat.



Faking It
Faking It: Know Thy Selfie

Shane helpt Amy met uitvissen of ze op meiden of jongens valt, terwijl Liam Karma's ouders helpt bij hun sapjeswagen die ze bij de school hebben geparkeerd.



Awkward.
Awkward: What Comes First: Sex or Love?

Jenna moet nog bijkomen van Jake's liefdesverklaring en probeert uit te vogelen of seks met Jake haar duidelijkheid zal geven over haar eigen gevoelens.



Faking It
Faking It: Future Tense

Na een studiekeuzemarkt twijfelt Amy aan haar toekomst. Liam denkt dat hij z'n echte vader heeft gevonden.



Faking It
Faking It: The Age of the Monocle

Shane en Amy helpen Lauren wraak te nemen op Theo. Karma en Reagan moeten samenwerken.



Faking It
Faking It: Karmic Retribution

Amy, Karma en Liam staan tegenover elkaar tijdens een sociaal experiment op school. Ondertussen zijn Shane en Lauren allebei jaloers en onzeker in hun relaties.



Awkward.
Awkward: I Am Jenna Hamilton

Er hangt romantiek in de lucht, iedereen is in de ban van het aankomende winterbal. Jenna wil het liefst romantisch gevraagd worden, maar ze wil ook niet laten gebeuren dat Matty's passieve houding haar in de steek laat. Jenna is furieus wanneer Sadie Jenna's nominatie tot 'prinses van het bal' saboteert en Matty nalaat Jake te vertellen over zijn relatie.



Faking It
Faking It: Pilot

Beste vriendinnen Karma en Amy worden voor lesbiennes aangezien en besluiten het zo te houden als ze worden genomineerd voor koninginnen van het bal.



Awkward.
Awkward: No Doubt

Jenna heeft het idee dat zij en Matty op de goede weg zijn wanneer hij haar voor het eerst voor een echte date uitnodigt. Jenna begint echter te twijfelen over haar romance wanneer Tamara haar wantrouwen jegens Matty aan Jenna bekend maakt.



Faking It
Faking It: Burnt Toast

Op de bruiloft van Farrah en Bruce probeert Karma haar relatie met Liam geheim te houden. Ondertussen kan Amy maar niet beslissen of ze haar gevoelens voor Karma aan haar moet opbiechten.



Faking It
Faking It: Saturday Fight Live

Lauren en Amy vermoeden dat één van hun ouders vreemdgaat. Karma en Shane voelen zich onzeker in hun relaties.



Faking It
Faking It: Stripped

Als een nieuwe directeur Hester met harde hand wil regeren, gaat Shane voorop in een opstand. Amy vermoedt dat Karma iets achterhoudt.



Awkward.
Awkward: Living in Sin

Jenna gaat een stap verder met Luke. Tamara's schuld achtervolgt haar.



Awkward.
Awkward: An Indecent Promposal

Het gala-aanzoekseizoen is begonnen op PHHS en Jenna krijgt verrassend nieuws.



Awkward.
Awkward: The Campaign Fail

Jenna moet weer op het rechte pad komen, maar de schade die ze haar vrienden en familie heeft berokkend is niet eenvoudig ongedaan te maken. Zullen ze haar vergeven of moet ze daarvoor tot het uiterste gaan?



Faking It
Faking It: Busted

Amy en Karma hebben enorme ruzie. Liam krijgt veelbelovend nieuws over zijn toekomst. Lauren ontdekt dat haar relatie anders is dan ze dacht en Shane gaat wel erg ver om te krijgen wat hij wil.



Faking It
Faking It: You Can't Handle The Truth or Dare

Karma en Amy doen alsof er niks aan de hand is als Amy Karma de liefde heeft verklaard, maar tijdens een meidenweekend moeten ze de confrontatie toch aangaan. Liam leert Theo kennen die hem en Shane meeneemt naar een louche bar.



Awkward.
Awkward: Happy Campers, Happier Trails

Jenna moet kiezen tussen een belangrijk SCU-feest en haar zomerkampreünie. Dat leidt tot een nog belangrijker keuze; Luke of Matty. Ze is niet de enige, want ook Jake, Tamara en Lissa moeten grote beslissingen nemen.





Awkward.
Awkward: Indecent Exposure

Als Matty bij de familie Hamilton intrekt, komt Jenna erachter dat samenwonen toch heftiger blijkt dan ze had verwacht.



Faking It
Faking It: Homecoming Out

Lauren dreigt dat ze aan Amy's conservatieve moeder gaat vertellen dat Amy lesbisch is. Ondertussen maken de leerlingen van Hester High zich klaar voor hun eerste homogala.



Awkward.
Awkward: Are You There God? It's Me, Jenna

Jenna moet nog altijd bijkomen van haar ouders scheiding en voelt zich verantwoordelijk. In een impulsieve poging zichzelf te ontheffen van deze gevoelens, zoekt ze haar toevlucht bij een hogere macht in het kerkkamp.



Awkward.
Awkward: Second Chances

Met hulp van Luke komt Jenna binnen bij een belangrijke vergadering op SCU, Tamara bekent haar geldzorgen aan Patrick en Matty vraagt Sadie om hulp om weer op goede voet te komen met Lacey.



Awkward.
Awkward: The Dis-Engagement Dinner

Jenna moet een feestje geven voor de nepverloving van Tamara. Gabby ontdekt een geheim over Matty waardoor Jenna op zoek gaat naar de waarheid.



Awkward.
Awkward: Fireworks

Jake regelt een dienst voor Jenna en Tamara bij de country club op 4 juli, maar Sully's plannen voor een feest na werktijd op de golfbaan zorgen voor dramatisch vuurwerk.



Awkward.
Awkward: And Then What Happened

Wat gebeurde er echt tijdens het verrassingsfeestje en is het uit tussen Jenna en Matty? Alleen zij weten het echt, maar hun vrienden vertellen elkaar wat zij zich ervan herinneren om zo achter de waarheid te komen.



Awkward.
Awkward: My Super Bittersweet Sixteen

Jenna's sweet-sixteen-feest verloopt niet helemaal zoals ze had gedacht, de ene na de andere beschamende gebeurtenis volgen elkaar op. Jenna vraagt zich af of ze haar band met Matty en Tamara kan herstellen nadat ze voor haar rij-examen is gezakt en ze in de schoolkantine belachelijk is gemaakt.



Awkward.
Awkward: Three's a Crowd

Terwijl ze weer aan Matty's goede kant probeert te komen én Jake tevreden probeert te houden, moet Jenna haar best doen om Matts flirts en aanhankelijkheid te negeren. Maar door zijn acties begint ze zich af te vragen wie het echte probleem in het trio is.



Awkward.
Awkward: The Scarlet Eye

Een welkomsfeestje met vreugdevuur zorgt ervoor dat iedereen zich misdraagt. Jenny denkt na over een te nemen besluit; zal haar relatie met Matty officiële betekenis krijgen of niet? Jenna wil duidelijkheid, maar ze riskeert daarmee Matty te verliezen. Ondertussen raakt Tamara verzeild in een seksschandaal.



Awkward.
Awkward: Taking Sides

Jenna geeft een barbecue om haar vrienden aan haar relatie met Collin te laten wennen. Maar als hun steun op verschillende vlakken uitblijft, neemt Jenna drastische maatregelen tegen haar besties.



Awkward.
Awkward: Reality Check

Na een late avond met Collin kan Jenna hem niet uit haar gedachten krijgen. Ze realiseert zich wat het betekent om zowel verliefd te zijn als een vriend te hebben.



Awkward.
Awkward: Responsibly Irresponsible

Door de dood van een klasgenoot staat Jenna stil bij verlies, rouw en het feit dat ze verantwoordelijkheid moet nemen voor iets dat ze geheim heeft gehouden voor Matty.



Awkward.
Awkward: Pilot

Jenna Hamilton ondervindt dat het vinden van haar droomman niet gemakkelijk is. Wanneer een mysterieuze brief leidt tot een enorm misverstand realiseert Jenny zich dat haar nieuwe stigma deuren opent tot erkenning.



Jersey Shore
Jersey Shore: And the Wall Won

Na het veroorzaken van nogal wat drama tussen Ronnie en Sammi, loopt de spanning tussen Mike en Ronnie hoog op. Wanneer Mike weggebracht moet worden op een brancard blijkt hoe vervelend de situatie is geworden. De vraag is of Ronnie's en Sammi's relatie nog gerepareerd kan worden.



Jersey Shore
Jersey Shore: Where Is My Boyfriend?

De mannen halen Team Meatballs van het politiebureau na hun ongeluk. Wanneer Snooki's ware liefde Jionni haar komt opzoeken loopt de avond anders dan verwacht.



Jersey Shore
Jersey Shore: Dropping Like Flies

De huisgenoten kunnen maar moeilijk wennen aan het feit dat Vinny er niet meer is en Mike zit met zichzelf in de knoop. Maar het is ook Paulys verjaardag en hij krijgt het mooiste cadeau van zijn leven!



Jersey Shore
Jersey Shore: Ciao, Italia

Terwijl het bijna tijd is om afscheid te nemen van 'Bella Italia' nemen de spanningen tussen Mike en de rest van de groep toe en vraagt men zich af of 'The Situation' zich bij de anderen zal voegen in Jersey.



Jersey Shore
Jersey Shore: Situation Problems

Deena is nog steeds bezig seks te krijgen met Pauly. De gehaktballen worden koeltjes ontvangen in een club en het hele huis keert zich tegen Mike nadat hij iets te veel drama heeft gemaakt.



Jersey Shore
Jersey Shore: Crime and Punishment

De mannen bestoken Deena voor het afpakken van Vinny's bedpartner. Dit leidt bij Deena tot bezorgheid en twijfels over haar relatie met de huisgenoten. Ondertussen hebben Ronnie en Sam hun oude gewoontes weer opgepakt.



Jersey Shore
Jersey Shore: Three Men and a Snooki

Snooki is kapot van haar ruzie met Jionni en besluit om met de relatie te stoppen. Mike denkt zijn kans te kunnen grijpen, maar ziet de mogelijkheid aan zich voorbij gaan. Ondertussen maakt Deena zich zorgen over haar ongesteldheid.



Jersey Shore
Jersey Shore: Fist Pump, Pushups, Chapstick

Terwijl Ronnie en Sammi het weer goed maken, verzinnen Pauly en Vinny een comedyshow met het thema 'Guido'. Jenni en Sam besluiten om in te grijpen wanneer Snooki niet meer weet om te gaan met haar onstuimige lange afstandsrelatie.



Jersey Shore
Jersey Shore: Like More than a Friend

Deena en Pauly denken na over de gevolgen van intieme gemeenschap en Mike tilt zijn relatie met Snooki naar het volgende niveau. Tijdens het uitgaan proberen Ronnie en Sammi vriendschappelijk te worden, maar oude manieren zijn moeilijk af te leren.



Jersey Shore
Jersey Shore: Meatball Mashup

Tijdens een trip van de huisgenoten aan de Italiaanse kust belanden Snooki en Deena bij elkaar in bed. Eenmaal teruggekeerd in Florence heeft Team Meatballs een conflict met de politie.



Jersey Shore
Jersey Shore: Damage Is Done

Nadat Mike Snooki te grazen heeft genomen komt voor hem boontje om zijn loontje. De mannen besluiten om Vinny's familie in Sicilië op te zoeken en de meiden vertoeven zich met wijn in het Toscaanse landschap. Ondertussen komt Snooki meer te weten over haar romance met Vinny en zal ze het één en ander moeten verklaren aan Jionni.



Jersey Shore
Jersey Shore: Twinning

Deena blijkt zich zowel voor Mike als Vinny te interesseren en Mike's zogenaamd geheime escapade met Snooki wordt onthuld.





Awkward.
Awkward: Digging Deep

Na Onafhankelijkheidsdag willen Jenna en Matty hun vriendschap opnieuw oppakken door een feest te geven voor Jake, maar dan dreigt Jenna's nieuwste post bij Idea Bin alles te onthullen.



Awkward.
Awkward: Fateful

In de laatste aflevering van het seizoen moet Jenna een keuze maken tussen Jake en Matty en krijgt Tamara's liefdesleven een onverwachte wending. Ming krijgt een date die niemand verwacht had en het mysterie rondom de brief aan Jenna wordt opgelost.



Awkward.
Awkward: Holding on and Letting Go

Iedereen wil het beste maken van z'n laatste dag op de middelbare school.



Awkward.
Awkward: Home Again, Home Again

Een ruzie met Luke zorgt ervoor dat Jenna zich opgeeft voor een kampreünie -- en opnieuw contact zoekt met Matty.



Faking It
Faking It: Game Change

Karma's rivaliteit met Amy's oude vriendin van kamp bereikt z'n hoogtepunt op een spelletjesavond. Liam wil Lauren te vriend houden. Shane raakt in de war door de wisselende signalen van Noah.



Faking It
Faking It: Jagged Little Heart

Om Karma uit haar hoofd te zetten, wil Amy een documentaire over Lauren maken. Karma en Shane richten een band op.



Awkward.
Awkward: Girls Gone Viral

Jenna moet kiezen: succes behalen bij Idea Bin of haar vriendschap redden met Matty. Jake heeft een verrassende flirt, en Sadie en Sergio beseffen dat er meer tussen hen speelt dan alleen aantrekkingskracht.



Awkward.
Awkward: Best Friends For Never

Om Idea Bin leuker te maken voor zichzelf, regelt Jenna een stageplaats voor Tamara, maar ze ontdekt al snel dat werken met vrienden rampzalige gevolgen kan hebben.



Awkward.
Awkward: A Little Less Conversation

Matty gedraagt zich afstandelijk nadat hij heeft gehoord dat Jenna vreesde dat ze zwanger was. Jenna heeft er bijna alles voor over om 'het gesprek' niet te hoeven voeren.





Awkward.
Awkward: No Woman Is An Island

Jenna wil een verse start maken met haar laatste schooljaar, maar staat thuis en op school flink voor schut. Omdat ze Matty nog leuk vindt, vergt het veel zelfbeheersing om liefdesdrama te vermijden zodat ze zich op school kan richten.



Awkward.
Awkward: Once Upon a Blog

Jenna fantaseert er lustig op los en maakt fictie van haar blog in een poging haar lot te veranderen. In de herverbeelding en verkenning van haar verleden, probeert Jenna haar toekomst uit te vogelen.



Awkward.
Awkward: Less Than Hero

Jenna heeft nog steeds ruzie met haar vrienden en gaat een avondje uit. Maar wat een ontspannend avondje had moeten worden loopt uit op een reddingsactie.



Faking It
Faking It: Remember The Croquembouche

Amy en Karma's meidenweekend wordt verstoord door Farrah's bruidsfeestje. Na z'n jammerlijke poging bij Karma verlegt Liam met behulp van Shane z'n blikveld.



Awkward.
Awkward: Redefining Jenna

De spanningen tussen Jenna en Matty lopen op als Collin haar uitnodigt voor een chique fototentoonstelling bij hem thuis.



Awkward.
Awkward: The Way We Weren't

Hoewel hun relatie nog niet openbaar is komen Jenna en Matty steeds dichterbij elkaar. Wanneer Matty Jenna echter uitnodigt voor Lissa's feestje vraagt Jenna zich af wat zijn werkelijke intenties zijn. Bovendien realiseert Jenna zich dat ze wellicht meer gemeen heeft met de erg aardige Jake.



Awkward.
Awkward: Prank Amateurs

Streken van de eindexamenklas zorgen voor chaos terwijl Jenna een verontrustend geheim hoort, waardoor het moeilijk wordt om haar voornemen niet aan Matty te denken vol te houden.



Awkward.
Awkward: Misadventures in Babysitting

Jenna biedt zich aan als oppas en krijgt onverwacht hulp van Matty. Lissa ontdekt hoe je een Palos Hills-moeder moet zijn en Tamara en Sadie voelen zich totaal niet thuis op een strandpicknick voor rijkeluiskinderen.



Awkward.
Awkward: Surprise!

Na een impulsieve zoenpartij met Collin besluit Jenna ermee te stoppen voordat Matty het ontdekt.



Awkward.
Awkward: I'm the Kind of Girl Who Found Her Voice in College

Jenna komt opgelucht thuis na haar eerste jaar op de universiteit, maar haar zelfvertrouwen loopt een deuk op wanneer ze ontdekt dat ze niet de enige is die is veranderd.



Awkward.
Awkward: Karmic Relief

Jenna hoopt dat als zij dingen recht zet door Val haar baan terug te bezorgen, het universum haar zal belonen door haar Matty terug te geven.



Awkward.
Awkward: The Friend Connection

Jenna vermijdt een nieuwe relatie om een klik te krijgen met haar collega's. Intussen geeft Tamara een chique verjaardagsfeest voor Sadie waarbij meerdere gasten niet helemaal in de feeststemming zijn.



Awkward.
Awkward: The Big Reveal

Jenna wil Matty vertellen hoe het zit, maar houden haar familie en vrienden haar tegen?



Awkward.
Awkward: Rubbed Raw and Reeling

Mr. Hart geeft Jenna een uitdaging waardoor ze wordt gedwongen om zich publiekelijk bloot te geven. Tijdens dit proces wordt ze geconfronteerd met een aantal nieuwe inzichten over zichzelf.



Awkward.
A Very Special Episode of Awkward

De klas van Mr. Hart moet in opdracht van Val een toneelstuk schrijven en produceren. Het door hen bedachte verhaal lijkt heel sterk op iets anders.



Awkward.
Awkward: Now You See Me, Now I Don't

De jaarboeken van de eindexamenleerlingen worden uitgedeeld. Jenna wordt depri van het bijschrift bij haar foto. Maar wat zal Matty in haar jaarboek schrijven?



Awkward.
Awkward: The Bad Seed

Jenna heeft Tamara en Ming ontvriend. Daardoor heeft ze het gevoel dat ze toch niks meer te verliezen heeft en belandt ze in een vrij lastige situatie.



Awkward.
Most Awkward Moments

Dramaserie over muurbloempje Jenna Hamilton die na een ongeluk begint op te vallen en aandacht krijgt van haar klasgenoten. Alleen is dit niet het soort aandacht waarop ze hoopte. De show volgt Jenna's leven op een grappige en totaal herkenbare manier. In seizoen 2 moet Jenna een moeilijke keuze maken; Matty of Jake? Help jij haar kiezen? Dat kan je doen via deze link: Klik hier



Awkward.
Awkward: Jenna In Wonderland

Jenna proeft van populariteit, maar Matty heeft het moeilijk als buitenbeentje. Ondertussen gaat Jake achter een nieuw meisje aan en geeft Ally een seksspeeltjesfeestje.



Awkward.
Awkward: Guilt Trippin'

Jenna's eerste date voor het Homecoming-bal zorgt ervoor dat ze zich schuldig voelt tegenover het meisje dat ze ooit was en de meisjes die geen date hebben.



Awkward.
Awkward: Knocker Nightmare

Jenna trekt meer uit dan ze gewild had. Wanneer de gemene Sadie en Lissa een naaktfoto van Jenna naar de hele school sms'en staat Jenna weer eens in het middelpunt van de belangstelling. Deze pesterij zorgt bovendien voor verrassende reactie's van Matty en zijn beste vriend Jake.



Faking It
Faking It: Faking Up Is Hard To Do

Na hun ongemakkelijke trio, overtuigt Karma Amy ervan dat ze het 'uit' moeten maken. Als de school dit te horen krijgt, geven ze Liam de schuld.



Awkward.
Awkward: The Adventures of Aunt Ally and the Lil' Bitch

Wanneer Lacey's beste vriendin Ally komt besluiten ze om een house-feest te organiseren. De dag erna heeft Jenna moeite met te bedenken wat ze die avond ervoor allemaal gedaan heeft.



Awkward.
Awkward: That Girl Strikes Again

Jenna worstelt met demonen uit haar verleden en met haar onzekerheid als Halloween zich aandient in Palos Hills.



Faking It
Faking It: The Ecstasy and the Agony

Liam maakt een relatiefout. Shane en Amy vragen Lauren met tegenzin mee naar een ondergronds dansfeest.



Faking It
Faking It: Lying Kings and Drama Queens

Karma, Lauren en Shane strijden om een plekje in Hesters exclusieve toneelclub terwijl Amy een chique feest bij Liam thuis binnenvalt om zeker te weten dat hij hun geheim voor zich houdt.



Faking It
Faking It: Boiling Point

De spanningen lopen hoog op als de vrienden moet nablijven.



Faking It
Faking It... Again

Karma en Amy doen nog één laatste keer alsof ze een stel zijn. Shane en Liam proberen opnieuw hun draai te vinden.



Faking It
Faking It: School's Out

De toekomst van Hester staat op het spel. Amy neemt een belangrijke beslissing.



Awkward.
Awkward: Short Circuit Party

Jenna zorgt voor een ongeluk op school met verrassende gevolgen. Ondertussen moet Matty de gevolgen van z'n confrontatie met Jake onder ogen zien.



Faking It
Faking It: The Morning Aftermath

Karma probeert om te gaan met de gevolgen van Amy's liefdesverklaring. Amy voelt zich schuldig over haar geheime rendez-vous met Liam. Ondertussen beramen Lauren en Shane een duivels plan om Laurens geheim te bewaren.



Faking It
Faking It: Zen and the Art of Pageantry

Als Lauren meedoet aan een schoonheidswedstrijd geeft Amy zich ook op om te bewijzen dat ze kan winnen. Karma nodigt Liam uit voor 't avondeten waar ze aan haar ouders wil vertellen dat ze hetero is. Shane ontmoet de vader van z'n vriendje.



Faking It
Faking It: The Deep End

Lauren en Amy houding onverwacht een huisfeest. Karma zoekt haar identiteit.



Faking It
Faking It: Untitled

Lauren's poging om kerst te redden op Hester brengt Amy in een lastig parket. Karma helpt Felix in de voorbereiding om Amy uit te vragen en Shane ontdekt een geheim van Noah.



Awkward.
Awkward: Cha-Cha-Cha-Changes

Als derdejaars krijgt Jenna te maken met een reeks verrassingen en veranderingen die gevolgen kunnen hebben voor haar toekomst.



Jersey Shore
Jersey Shore: Going to Italia

De Amerikaanse jongeren van Jersey Shore vertrekken voor een nieuw avontuur in Europa. Eenmaal aangekomen in Florence blijkt de cultuurschok groter dan gedacht.



The City
The City: I Lost Myself in Us

Realityserie over Whitney Port, bekend van MTV-serie The Hills. Whitney gaf haar veilige leventje in Hollywood op voor een nieuwe uitdaging in New York.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

André vindt het moeilijk om Caroline meteen het achterste van zijn tong te laten zien. Caroline heeft geen woorden nodig om te laten merken wat ze voelt. Demi is juist blij dat ze met Robbie op avontuur mag gaan en als je samen lacht kan het ineens heel snel gaan.



Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4660

Op de redactie worstelen Peggy, Luuk en Rodîn met hun goede voornemens. Je gebruikt de hele dag je tong, maar waarom wordt je tong nooit moe? Tirsa zoekt het uit. Het sterretje is de ster van de show in de Slomoshow. Hoe ontstaan al die mooie lichtstrepen? In Boenende Beesten staan de krachtpatsers van de natuur centraal, kleine insecten met grote schoonmaakkrachten: mieren.



CupCakeCup
CupCakeCup: Afl. 9

De andere zeven baktalenten strijden om de laatste twee finaleplaatsen. Het is nieuwjaarsdag en dan wenst iedereen elkaar natuurlijk heel veel geluk. Maar wat is geluk eigenlijk voor de baktalenten? Ze mogen het verbeelden in drie gelukspoppetjes die ze moeten maken van marsepein en waarbij het lusje gemaakt moet worden van chocolade. In de zestig minuten-opdracht bakken ze zes cupcakes die ze voorzien van klavertjes vier en persoonlijke geluksitems.



Nieuwjaarsconcert
Nieuwjaarsconcert: Afl. 20

Op Nieuwjaarsdag blaast het Nederlands Blazers Ensemble het publiek in het Concertgebouw in Amsterdam traditiegetrouw feestelijk en vol verrassing, verrukking en ontroering het nieuwe jaar in. Het thema dit jaar is O Sole Mio, dus verwacht een lach en een traan, drama en humor. Een voorstelling met onverwachte gasten en muzikale verhalen uit alle windstreken. Naast de Blazers staan ook de composities van jonge winnaars van de compositiewedstrijd 'Op weg naar het Nieuwjaarsconcert' centraal.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Woede van de politie over opnieuw een jaarwisseling vol incidenten en geweld tegen hulpverleners. Politie eist een plan van aanpak. Ook beelden van de steeds populairder wordende nieuwjaarsduiken.





MAX maakt mogelijk
MAX Maakt Mogelijk: Afl. 1

Een jaar geleden ontmoette Jan Slagter op Curaçao een aantal bijzondere mensen: Maria, Oswald, Linda en Victor. Allemaal ouderen die in krotten woonden en soms dagenlang niet aten. Dankzij de hulp van donateurs is dit blijvend veranderd. Huizen zijn opgeknapt, meubels zijn geregeld, net als elektriciteit en maaltijdhulp. Operazangeres Tania Kross, die op Curaçao woont, vergezelt Jan als hij de ouderen in hun opgeknapte woningen bezoekt.



NOS Nieuwjaarsconcert
NOS Nieuwjaarsconcert: Rechtstreeks verslag van het traditionele Nieuwjaarsconcert door de Wiener Ph

Rechtstreeks verslag van het traditionele Nieuwjaarsconcert door de Wiener Philharmoniker o.l.v. dirigent Christian Thielemann.



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 1

Als mensen zijn we klein en nietig. En er zijn misschien dingen die we niet goed gedaan hebben. Toch is het Gods verlangen om als Schepper zijn schepping te ontmoeten. Daarover gaat de overdenking van Gor Khatchikyan aan de hand van Openbaring 4:8 en Lucas 7:37 en 38.



Op de planken
Op de planken: Afl. 22

Esmay Usmany is theatermaker en spoken word-artiest. Als Indische Nederlander van de derde generatie vertelt ze over het koloniale verleden. Zij voelt zich erfgenaam van de geschiedenis, die voor haar een optelsom van lessen is. Hier speelt ze een stukje uit haar nieuwe voorstelling Oostwaarts en blikt ze óók vooruit, naar de nieuwe generatie.



Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 42

Soy laat Fenna geloven dat hij nergens bang voor is. Maar wat gebeurt er als Fenna hem uittest. Is hij dan nog steeds een durfal? Buurmeisje Ayana test juist de stalen zenuwen van Fenna. Er wordt een superheld geknutseld, het lied 'Ik durf alles' wordt gezongen en freerun kampioen Isa laat haar kunsten zien.



Jottum
Jottum: Afl. 6

Faye gaat uit eten met haar moeder en Jottum mag ook mee. Hij kan niet wachten om lekker te eten. Maar als ze bij het restaurant aankomen, mag Jottum niet naar binnen van de ober. Honden zijn niet welkom in het restaurant. Dus moeten ze Jottum weer naar huis brengen. Alleen heeft mama niet door dat Faye de voordeur op een kiertje laat staan. Jottum dribbelt stiekem achter Faye en haar moeder aan, terug naar het restaurant. Hoe zal dit aflopen? Kan Jottum het restaurant binnen kruipen?



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Sterren Muziekfeest op het Plein
Sterren Muziekfeest op het Plein: Afl. 6

Het grootste spektakel aan het eind van het jaar met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, bijzondere duetten en verrassende optredens. De show is een feest van herkenning voor jong en oud en staat bol van spectaculaire optredens en muzikale verrassingen. Zo zijn onder anderen Jan Smit, Mart Hoogkamer, Donnie, Jeroen van der Boom, Marco Schuitmaker, Senna, Waylon en Tino Martin te zien. De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder leiding van Marcel Fisser.