True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

03-01-2024
Tv Show
TV Show: Een keuze uit de beste buitenlandse en Nederlandse acts die de afgelopen 40 jaar naar Ivo N

Onder anderen Andrea Bocelli, Robbie Williams, Bløf, Cristina Blanco en Raymond van 't Groenewoud komen voorbij.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 3 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Steenrijk, Straatarm UK
Steenrijk, Straatarm UK

Miljonair Leonard woont in een luxe appartement met twee slaapkamers op de Londense Southbank met uitzicht op de Theems. Hij ruilt van huis met alleenstaande moeder Dominique uit Zuid-Londen.



Michael Moore
So Long Old Year, Hello New Year | Ep. 307: Rumble with Michael Moore podcast

On New Year’s, Mike stares down a pint of Guinness and reflects on the year ahead. ******************** Watch "⁠Planet of the Humans⁠" now, for free, on my YouTube channel! Klik hier in today's episode: "⁠Auld Lang Syne⁠" — Knights to Remember Klik hier Lang Syne⁠" — Home Free Klik hier underwriters: 1) Shopify — Sign up for a one-dollar-per-month trial period at Klik hier [all lowercase] and get full access to Shopify’s entire suite of features. 2) Moink — Moink brings additive-free, farm-fresh meat right to your door, and supports independent family farmers in the process. Go to Klik hier right now and get FREE ground beef for a YEAR. ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com Send in a voice message: Klik hier



VPRO Wintergasten
VPRO Wintergasten: Afl. 3

Janine Abbring spreekt zoöloog en klimaatactivist George Monbiot (1963) over het gevoel van nietigheid en vrijheid wanneer hij in zijn zeekajak vaart, hoe een krachtig verhaal zelfs onze diepst gevoelde waarden omver kan werpen, en hoe we straks de mensheid kunnen voeden zonder uiteindelijk de planeet zélf op te eten. Monbiot laat een fragment zien uit de Britse cultserie Survivors, over overlevenden na een pandemie veroorzaakt door een virusuitbraak in een lab in China. Verder beelden van de Amerikaanse rapper Eminem en van bultrugwalvissen in de baai van Monterey in Californië.



Therapie
Therapie: Afl. 1

Dina bespreekt met Dafna hoe ze haar depressieve beste vriendin verloor aan zelfmoord. Elly vindt seks al dertig jaar niet bijzonder interessant, terwijl Gerben haar wil overstelpen met zijn liefde. Bij Cocky proberen ze tot elkaar te komen. Sanae is door haar moeder uit huis gezet. Bij Imane vertelt ze dat ze zich niet gewenst of geliefd voelt. Presentator Jurre Geluk bekent dat hij niet veel voelt. Hij is bezig met mensen te pleasen en zoekt naar hoe hij zichzelf kan zijn. Therapie helpt hem te begrijpen waar dit vandaan komt.



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 2

Toespraak Hezbollah-leider. Hezbollah-leider Hassan Nasrallah hield een toespraak over de aanslag op Hamas-leider Saleh al-Arouri. Die kwam bij een aanslag in Beiroet om het leven. * België probeert Guineeërs tegen te houden. In 2023 kwamen er ruim 150.000 migranten aan in Italië. De grootste groep komt uit Guinee in West-Afrika. De Belgische regering is in Guinee een test gestart om jongeren tegen te houden: met theater worden families voorgelicht over de gevolgen van een illegale reis. * Wateroverlast rond Markermeer. In Hoorn plaatsten bewoners gisteravond al extra zandzakken omdat het water richting hun huizen dreigde te komen.



Moordpillen?
Moordpillen?: Afl. 1

Dionne gaat in gesprek met ADHD'ers. Hoe gaan zij om met hun klachten en wat slikken ze allemaal? Bij ADHD denk je al snel aan hyperactieve druktemakers, die dingen doen zonder er eerst bij na te denken. Maar ADHD komt in verschillende vormen, en mensen met ADHD hebben van verschillende dingen last. Ze ontmoet ook studenten, die ADHD-medicatie gebruiken, zonder dat ze een diagnose hebben of een recept. Zij zijn zich er nauwelijks van bewust dat het medicijn dan valt onder de Opiumwet. En dat het zelfs strafbaar is om het bij je te hebben of te verkopen. Maar wat is ADHD precies?





Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Barbara heeft een prachtige villa laten bouwen met zes slaapkamers en 3 luxe badkamers in de omgeving van Ede. Haar vermogen vergaarde ze met een goedlopend logoborduurbedrijf. Twee jaar geleden ontmoette Barbara de Eritrese onderneemster Almaz. De dames vormen een hecht powerkoppel. Na een drukke werkweek bezoeken de dames graag festivals, maar evengoed zijn ze te vinden op het strand of met hun honden in het bos. In het Gelderse Nijkerk wonen moeder Saskia en vader Danny met hun vier dochters. Saskia werkt parttime als kleuterjuf en Danny als technicus. Door tegenslag in het verleden heeft het gezin de afgelopen jaren een schuld moeten wegwerken. En nu moet het gezin rondkomen van weinig. Ondanks het minimumweekbudget, verzint het gezin creatieve manieren om tóch te kunnen rondkomen. Zo bedenken ze gratis uitjes als hutten bouwen in het bos, en organiseren de meiden vaak een beautymiddag. Ook bezoekt Saskia regelmatig de kringloopwinkel of haalt ze gratis spullen op via weggeefsites.



X Days Outside
X Days Outside: Afl. 6

Negen Gen Z'ers worden in het diepe gegooid voor een extreem experiment: overleven in het wild. Hoever is deze generatie, die is opgegroeid met internet en mobiele telefoons, verwijderd van de natuur? De groep gaat het experiment aan zonder voorbereiding.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Boeddha in de polder
Boeddha in de polder: Afl. 3

Ontmoetingen met inspirerende mensen die zingeving inzetten om nieuwe generaties tot bloei te brengen. Acteur en muzikant Romano Haynes, kinderyogadocent Helen Purperhart en leerkracht Douwe Hoitsma hebben een crisis weten om te buigen tot een waardevol inzicht.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 2

In Nijmegen wonen Claudia en Luc in een jaren 50-huis dat ze zelf hebben opgeknapt, met als resultaat een heerlijk gezinshuis met een prachtige sobere en landelijk uitstraling. * Culinair expert Alain Caron proeft de Zeeuwse gin van chef-kok Cees. Hoewel alle ingrediënten van Zeeuwse bodem komen, wordt de gin gestookt door Thomas in België. Een unieke Zeeuwse smaak, gecreëerd door mannen met een passie. * In de beschutte baai van de Gouwzee zoeken veel watervogels de luwte op om te rusten. Het gebied boven Amsterdam is een belangrijke plek voor vogels in hun trek naar het zuiden. Vogelaar Camilla spot krooneenden, goudplevieren en wulpen.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 3

De familie Cudogham geniet deze zomer weer van hun vakantiehuisje in IJmuiden, waar ze een stuk meer rust en vooral ruimte hebben dan in de grote stad. Maar wanneer bedtijd nadert wordt het voor het grote gezin in het knusse huisje wel wat passen en meten. Bij de familie Wildeman staat Luciano's eerste dag op de middelbare school voor de deur. Hij gaat met moeder Priscilla op pad om schoolspullen te kopen. Voor familie Blom staat er in Albanië een zomers vakantiedagje op het programma. Met hun hete busje zonder airco gaan ze met het hele gezin naar een groot waterpark.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Daniel is een tikkeltje traditioneler dan zijn date Romana, en ook in de hottub blijft de slaapkamer hot topic. Anna krijgt van Samuel geen hartelijk welkom maar wel een mooi compliment. Dus met andere woorden, hij vindt de Russische Anna zeker interessant, maar krijgt hij de tijd om dat te ontdekken?





Het klokhuis
Het Klokhuis: Afl. 4667

Meer dan honderd jaar geleden werd een heel bijzonder gebouw aangelegd in een natuurgebied op de Veluwe: Radio Kootwijk. Het lijkt wel een moderne kathedraal, een tempel of zelfs een sfinx. Radio Kootwijk zorgde voor het eerste rechtstreekse radiocontact met Nederlands-Indië, vroeger een kolonie van Nederland. Hoe zit dat precies? Pascal zoekt het uit. Radio Kootwijk is uitgeroepen tot Klokhuiswerelderfgoed. In de sketch zien we wat er besproken werd bij het eerste gesprek via Radio Kootwijk ooit.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In Van Rossem vertelt over Leefbaar Utrecht dat in de jaren 90 de stadspolitiek binnenkwam met een nieuwe vorm van politiek. In Roeg! bekijken we sporen van een bever en bewonderen we het lenteklokje.



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 2

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



CupCakeCup
CupCakeCup: Afl. 11

De baktalenten gaan werken met spuittechnieken. Ze moeten met botercrème en verschillende spuitmondjes diverse kapsels zien na te maken. Het blijkt een zenuwslopend werkje. De zestig minuten-opdracht zorgt ook voor hoofdbrekers, want ze moeten een hartige harige taart maken. Geen zoet? En haren in je taart? Dat kan toch niet goed gaan? Anne Appelo helpt ze gelukkig een eind op weg.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 2

Russen spreken zich uit tegen het regime * Omgevingswet maakt bouwen makkelijker, maar dat kan ten koste gaan van de inspraak van omwonenden: 'Recht van de sterkste' * Bijna 300 gemeenten vinden niet voldoende woonruimtes voor statushouders



RoddelPraat
Juultje Tieleman betrapt met wit poeder: 'Verslaafd' & Famke Louise pakt RoddelPraat kijkers aan

Juultje Tieleman is betrapt met haar neus in de poeder, Jan Roos vertelt wat er aan de hand is. Famke Louise heeft samen met Vonneke Bonneke een nieuwe show en pakt de RoddelPraat-kijkers keihard aan. Dennis Schouteen vierde oud en nieuw bij Johan Pieters Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Vlogmania
Vlogmania: Vlog-peuter Jason gaat naar een kinderconcert en maakt per ongeluk een viool kapot.

Vlogpeuter Jason gaat naar een kinderconcert en maakt per ongeluk een viool kapot. De familie Kick probeert binnen een uur te ontsnappen uit een escaperoom. Wanneer dit niet lijkt te gaan lukken, heeft vader Michael nog een idee. Zanger Tony maakt een videoclip van zijn eigen versie van het beroemde alfabetlied.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Dionne Slagter, Oscar Verpoort, Victor Mids, Nol van Bennekom, Janne Schra,

2024 is uitgeroepen tot het jaar van de wesp. Insectendeskundige Aglaia Bouma vertelt waarom de wesp zo bijzonder is. * Co Stompé volgt de WK Darts 2024, waarin de 16-jarige darter Luke Littler voor een stunt zorgde door Raymond van Barneveld uit te schakelen. * Dionne Slagter duikt in de wereld van ADHD-pillen. Wat is het effect van deze medicijnen? * Victor Mids en Oscar Verpoort zijn al jaren vrienden en maken samen het programma Mindfuck. Ze hebben nu ook het boek Mindfuck Challanges uitgebracht. * Nol van Bennekom zit in het bestuur van The Ramblers, een orkest dat al bijna 100 jaar bestaat. Janne Schra treedt op met The Ramblers.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: De dieren in Ouwehands Dierenpark worden dag en nacht door verborg

We ontdekken de wereld van de pijlgifkikker, die een heel bijzondere manier van voortplanten heeft. De penseelzwijnen gaan zonder aarzeling de strijd om voedsel aan met hun veel grotere buren; de Afrikaanse olifanten. En 's nacht hebben nevelpantermannetje Rama en vrouwtje Hyma plotseling veel meer interesse in elkaar dan voorheen.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 56

Buurman Ron is behoorlijk aan het opscheppen over zijn danstalent en kan niet wachten om naar een dansfeestje te gaan. Maar weet hij wel dat het om een rolschaatsfeestje gaat? Fenna leert rolschaatsen van een kampioen en Pierre bakt een rollend recept. Postbode Bert komt langs om de mooiste tekeningen te bezorgen. En hoe goed kan Soy eigenlijk rolschaatsen?



Jottum
Jottum: Afl. 8

Faye krijgt een nieuwe fiets van haar moeder. Als ze op haar nieuwe fiets wil fietsen, vindt Faye hem een beetje groot. Jottum moedigt aan en ze probeert het toch. Maar dan valt ze! Auw, een zere knie en een scheur in haar broek. Faye wil liever niet meer op de fiets en dat heeft mama door. Gelukkig heeft Jottum een plan bedacht om Faye weer te laten fietsen.



Op de planken
Op de planken: Afl. 26

Jennifer Tosch doet al sinds 2013 de Black Heritage Tour in Amsterdam, waarbij ze mensen rondleidt langs gebouwen die met het Nederlandse slavernijverleden te maken hebben. Samen met theatermaker Katy Streek begon ze Sites of Memory: een groep artiesten die optreedt op die locaties, waardoor taal een relatie aangaat met de omgeving. Hier laten ze een deel van hun voorstelling voor één keer zien, los van de historische context.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 2

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.