True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

05-01-2024
Tv Show
TV Show: Een keuze uit de beste buitenlandse en Nederlandse acts die in de afgelopen 40 jaar naar Iv

Met onder anderen Take That, Supertramp, Shania Twain, Shakira, Ramses Shaffy, Liesbeth List en Mariah Carey.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 5 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 5 januari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur: Afl. 4

Aan de droge kant van de dijk. Het hoge water doet steeds meer mensen afvragen: hoe (on)veilig is het om buiten de dijken te wonen? In Hoorn staat een deel van een schiereiland bij de haven blank. Bewoners moeten alle zeilen bijzetten om geen waterschade te hebben. Toch wordt op een andere plek in Nederland volop 'buitendijks' gebouwd: in Arnhem in de uiterwaarden van de Nederrijn. * AI in de opsporing. Lange tijd mocht de politie niet experimenteren met gezichtsherkenning. Tegenwoordig mag dat wel van Justitie-minister Yesilgöz. Toch ontbreekt specifieke wetgeving gericht op gezichtsherkenning nog.



Swanenburg
Swanenburg: Afl. 10

Eva en Semi komen aan op Het Nest. Als iedereen in de woonkamer zit, deelt Caroline een schokkende onthulling: ze respecteert Jacks wens en laat Semi Het Nest erven. De kinderen zijn onaangenaam verrast. Daarna hangt er nóg een onuitgesproken geheim in de lucht. Wanneer Willem Jan vrolijk binnenkomt van een wandeling, vertelt Dirk onomwonden alle waarheden aan Willem Jan. De volgende dag wordt de familie Praal wakker door harde muziek uit de keuken. Als ze één voor één naar beneden gaan, wacht hen een onaangename verrassing. Caroline komt als laatste binnen en weet precies wat ze moet doen.







NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Boeddha in de polder
Boeddha in de polder: Afl. 5

Ontmoetingen met inspirerende mensen over de toekomst van onze planeet. Wellnesstempelbouwer Jean Luc Kumpen, ritueel begeleider Nicole Zonderhuis en natuurkrachtcoach Pascal van Rees hebben een crisis weten om te buigen tot een waardevol inzicht.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 4

Kea woont in een hofje in de Haagse Schilderswijk. In haar huurhuis mengt zij restjes verf tot unieke kleuren. Het is een kakofonie van kleur en tweedehands vintagemeubels. * Chef-kok Geneal maakt een winterse soep met een maispannenkoek met topping, helemaal plantaardig. * In Geldermalsen hebben Dick en Ineke een tropische tuin gecreëerd met bijzondere planten en een mozaïekbank vol herinneringen. * Iris Compiet is een veelgevraagd fantasy illustrator in binnen- en buitenland. Ze heeft ook meerdere buitenlandse prijzen gewonnen. Met haar potlood en kwast weet ze sprookjeswerelden tot in detail tot leven te wekken.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 5

Cynthia en Iven Cudogham vieren hun tweejarige trouwdag. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft moeders een creatieve verrassing georganiseerd voor Iven. Maar het lijkt niet helemaal te zijn wat hij in gedachte had. De familie Blom is terug van hun reis door Albanië en geniet thuis in Bodegraven van hun laatste vakantiedagen. Ze gaan met het hele gezin de tuin aanpakken. En met de herfst in zicht is het bij de familie Wildeman tijd om alle kledingkasten weer eens uit te mesten. De zomerkleren gaan de kast uit en alle winterkleding erin, maar niet voordat er een doorpas is gedaan.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Britt en Jory hebben eigenlijk gelijk vertrouwen in deze match. De complimenten vliegen net als de vonken over en weer en worden allesbehalve geblust door de hottub. Gert-Jan en Desiree zijn na 24-uur in ieder geval eensgezind over het vervolg.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Opvallende neonverlichting is op bijna elke straathoek te vinden. Handig als reclame,

Opvallende neonverlichting is op bijna elke straathoek te vinden. Handig als reclame, maar ook mooi voor de sier. Deze sierlijk schijnende letters en figuren maken is echt vakwerk. Pascal gaat langs bij neonglasblazer Djahvy en komt erachter dat glasblazen niet meevalt en dat de felle neonkleur ontstaat door een chemische reactie. Ard en Fjodor maken hun eigen lichtreclame.





CupCakeCup
CupCakeCup: De overgebleven drie duo's maken een kleurrijk kasteel met torens van chocolade. Duncan

De overgebleven drie duo's halen alles uit de kast om een finaleplek te bemachtigen. Zij maken een kleurrijk kasteel met torens van chocolade. De binnenkant van de kasteelcake moet bij het aansnijden een blokkenpatroon laten zien. Influencer Duncan Tromp is te gast en ziet zich al helemaal wonen in al deze heerlijke pracht en praal.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 4

Ouders van kinderen met een beperking worstelen met stijgende zorgkosten voor speciale woonvormen: 'Je betaalt meer dan je eigenlijk kunt' * Hoe kun je zorgfraude aanpakken? * Een vooruitblik op het verkiezingsjaar in de VS



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 4

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Robèrt van Beckhoven, Thijs Zeeman, Janneke en Marijke en Tirza van der Graa

Robèrt van Beckhoven sorteert voor op het wintersportseizoen en maakt een Oostenrijkse lekkernij. * Thijs en Merijn Zeeman maken de podcast Gamechangers waarin coaches worden belicht die de sportwereld wisten te veranderen. * Tirza van der Graaf vertelt over de documentaire Charles III: The Coronation Year, waarin koning Charles en koningin Camilla worden gevolgd in hun eerste jaar als koningspaar. * Janneke en Marijke komen er na de dood van hun moeder achter dat ze leed aan frontotemporale dementie. Bij de erfelijke variant heb je als kind 50 procent kans om ook de ziekte te krijgen. Ze maakten er een documentaire over. * LUDIQUE treedt op.



OnneDi
OnneDi: Dyatlov Pass Incident: S'WERELDS GROOTSTE MYSTERIE? | MISDAAD & MYSTERIE

ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ TWITTER - Klik hier FACEBOOK - Klik hier SNAPCHAT - Dionnetje1990 ▻ E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: De romance tussen orang oetans Bako en Tjintah, lichaamsbeweging v

Er bloeit een romance op tussen orang-oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winter in het park. De bruine beren zijn verdwenen in hun holen, maar de reuzenpanda's hebben de tijd van hun leven in de sneeuw.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 70

Postbode Bert gaat voortaan per paard de post bezorgen. Hij vormt met zijn paard een mooi duo. Fenna knutselt een kroon, het wordt spannend tijdens de stokpaardenrace en kinderen vertellen over het Driekoningenfeest. Buurvrouw Noël weet eindelijk wat ze worden wil: koning.



Jottum
Jottum: Afl. 10

Faye en Jottum gaan naar de kinderboerderij. Ze zien allerlei dieren en Jottum kan met de dieren op de boerderij praten! Zo komen Faye en Jottum erachter dat de dieren eigenlijk niet zo blij zijn. Elk dier heeft zijn eigen gewoontes, maar ze moeten toch met elkaar samenwonen. Hoe gaan Faye en Jottum dit oplossen?



Op de planken
Op de planken: Afl. 30

Polkamuziek is de grote liefde van Straf, een 7-koppige band met droogkomische inslag, die onmiskenbaar uit Brabant komt. Ze treden al tientallen jaren op in dezelfde samenstelling. Hun laatste muziekvoorstelling heet Zeppelin. Over een gesticht, over de zonderlingen van deze wereld, over de onaangepasten en over de vraag wie nu eigenlijk normaal is.



Wil & Tien
'We zijn GENAAID!' | Dit heeft 2024 voor ons in petto | S2E6 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Gelukkig nieuw jaar lieve luisteraar! Wat fijn dat je er weer bij bent. In deze podcast blikken we vooruit op 2024. Wat hopen we allemaal te gaan doen en mee te maken? ✔ Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ✔ Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 4

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.