True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

02-02-2024


Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting VVV-Venlo - Jong PSV

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel VVV-Venlo - Jong PSV gespeeld op vrijdag 2 februari.





Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting MVV Maastricht - Telstar

12m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel MVV Maastricht - Telstar gespeeld op vrijdag 2 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Emmen - FC Eindhoven

19m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Emmen - FC Eindhoven gespeeld op vrijdag 2 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Den Bosch - Helmond Sport

13m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Den Bosch - Helmond Sport gespeeld op vrijdag 2 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting NAC Breda - De Graafschap

27m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel NAC Breda - De Graafschap gespeeld op vrijdag 2 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting Willem II - SC Cambuur

17m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel Willem II - SC Cambuur gespeeld op vrijdag 2 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting FC Dordrecht - FC Groningen

15m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel FC Dordrecht - FC Groningen gespeeld op vrijdag 2 februari.



Keuken Kampioen Divisie
Keuken Kampioen Divisie: Samenvatting TOP Oss - ADO Den Haag

13m ago - Samenvatting van het Keuken Kampioen Divisie-duel TOP Oss - ADO Den Haag gespeeld op vrijdag 2 februari.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 33 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 februari, 22:30 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Almere City - Excelsior

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Almere City - Excelsior gespeeld op vrijdag 2 februari.



Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Caroline van der Plas en Tessel Linders over de boerenprotesten. * Martijn de Greve met de rubriek Haagsche Historie. * Thomas van Groningen met De Week van Thomas.



Sporen van Slavernij
Sporen van Slavernij: Dolores Leeuwin gaat op zoek naar het verhaal achter haar voormoeder die dwang

Dolores Leeuwin gaat op zoek naar het verhaal achter haar voormoeder die dwangarbeid heeft moeten verrichten op plantage Jagtlust. En ze ontdekt waar haar Aziatische roots vandaan komen.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 15 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 2 februari, 21:35 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 1

In Tollebeek bereiden Johan en Janneke Jelies zich voor op hun vlucht naar Zuid-Spanje, waar ze naar potentiële droomhuizen gaan kijken. Het belooft best een spannende vlucht te worden, want ze hebben beiden nog maar één keer in hun leven gevlogen. En hoe is het eigenlijk gesteld met hun kennis van de Spaanse taal en cultuur? De familie Kraan heeft hun droomcamping én -huis al gevonden. Sterker nog; over twee weken staat de emigratie naar Luxemburg al gepland. De kids zijn begonnen aan hun laatste schoolweek in Nederland en oefenen uit school op de niet één, maar drie talen die er in het land gesproken worden.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Boerenonrust verspreidt zich. Belgische boeren voeren al dagen actie omdat hun werk naar eigen zeggen niet meer rendabel is. Hoeveel vertrouwen hebben Nederlandse boeren in de formatie? We praten met Arjan Noorlander. * Rutte's route naar de NAVO. Eind oktober solliciteerde Mark Rutte openlijk naar de baan van secretaris-generaal van de NAVO. Een formele procedure is er niet, de benoeming komt tot stand in achterkamertjes. * Silicon Valley op IJsland. Op IJsland ontstaat een nieuwe groene tech-industrie: bedrijven die werken aan de oplossing van het CO2-probleem. * Geprezen film: The Zone of Interest. Een film over nazi-kopstuk Rudolf Höss.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport:

Liveverslag van World Cup Schaatsen, Quebec, Canada.



Flikken Maastricht
Flikken Maastricht: Na de dood van Maurice besluit Eva uit te zoeken hoe Maurice de laatste jaren he

Na de dood van Maurice besluit Eva uit te zoeken hoe Maurice de laatste jaren heeft geleefd. Wolfs en Romeo krijgen te maken met een noodkreet van een vrouw die aangeeft dat haar leven in gevaar is door huiselijk geweld. De vrouw is inmiddels onvindbaar. Wolfs en Romeo moeten haar verblijfplaats zo snel mogelijk zien te achterhalen. Marion worstelt met de gevolgen van haar PTSS.



De aarde beeft
De aarde beeft: Afl. 4

De wethouder, de schade-expert en de bewoners zijn het er allemaal over eens: het vertrouwen in de overheid is geknakt. De afhandeling van de aardbevingsproblematiek heeft geleid tot ongelijkheid en willekeur. Waar de ene bewoner de scheuren in zijn huis vergoed krijgt, geldt dat voor de buurvrouw niet. Volgens singer-songwriter Erwin de Vries zitten de scheuren niet alleen in de muren, maar ook in de mensen. En zie dat maar eens op te lossen. Ranomi Kromowidjojo keert terug naar het zwembad van haar jeugd en ook komt de geschiedenis van de Eemshaven aan bod: hier krijgt de energietransitie vorm. Maar hoe denken de Groningers daar over?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: ONTWIJKEN, WEGKIJKEN MAAR HET GAAT OOK JOU BEREIKEN! - Tafel van Feshtali S2 #12

Vandaag worden in deze aflevering van de Tafel van Feshtali diverse onderwerpen besproken, waaronder de agrarische sector, het boerenprotest en de uitdagingen van Nederlandse boeren. Er wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke aspecten van deze kwesties. In het laatste onderdeel hoort u alles over een leuke nieuwe app voor kinderen. Het eerste onderwerp betreft de bevlogen voorvrouw Sietske Keimpema van FDF (Farmers Defence Force), die de urgentie van de situatie benadrukt en oproept tot solidariteit. Zij benoemt de problemen waarmee boeren worden geconfronteerd, zoals strenge regelgeving, landroof en de dreiging van import van voedsel met lagere normen. De focus ligt op het belang van eerlijke prijzen voor boeren en het verzet tegen plannen zoals de Green Deal en Agenda 2030. De toon is strijdbaar, en er wordt gewezen op de noodzaak van actie om verandering te bewerkstelligen. Het tweede onderwerp wordt gepresenteerd door boerin en ondernemer Willy Verweij, die spreekt over de doelen van Sustainable Development Goals (SDG) en Agenda 2030. Ook uit ze kritiek op het overheidsbeleid, de invloed van regelgeving op boeren, de prijsstijging van vlees, de rol van leiderschap in de politiek, de mogelijke terugkeer van blauwtong en de problemen rond afvalverwerking. Ze pleit voor meer aandacht voor de oorzaken van problemen en een kritische benadering van het overheidsbeleid. In het laatste deel van de Tafel van Feshtali beschrijft ondernemer Lana Topalovi hoe Klomp Studio werkt aan een educatieve app voor kinderen van 4 tot 12 jaar, gericht op bewustwording van verschillende onderwerpen. De app bevat zes werelden, zoals het lichaam, voeding, ziel, wereld, ondernemen en creatie. Het doel van de app is om kinderen bewust te maken van deze onderwerpen op een positieve en interactieve manier, zonder woke scores en met leuke 2D-animaties. Het doel is om kinderen te laten ontdekken, zonder een resultaatgerichte benadering. Al met al is dit een interessante gesprek onder begeleiding van Shohreh Feshtali die u niet mag missen! Veel kijkplezier! Suggesties, feedback of vragen : feshtali@weltschmerz.nl Introductie filmpje van Klomp kids: Klik hier Klomp kids: Klik hier uit 2008: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Meldpunt!
Meldpunt: Afl. 4

Stapje voor stapje lijkt het afgeschafte verzorgingshuis weer terug te komen. Sommige seniorenflats, waarin geen zorg werd aangeboden, krijgen nu alsnog 24 uurszorg in huis.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 24

In Rotterdam wonen Babette en Patrick met vier kinderen in een oud klassiek herenhuis. In de elf jaar dat ze er wonen, hebben ze alle kamers op de vier verdiepingen omgetoverd in sfeervolle ruimtes. * Alain Caron bezoekt in IJmuiden de rokerij van de familie Smeding. Al vier generaties wordt makreel, zalm en haring er ambachtelijk op de hand gerookt. Vader Geert en zoon Jessie tonen hoe dit in zijn werk gaat. * Marieke Eyskoot bezoekt het duurzame zeepatelier van Rianne en Niels in Arnhem. Daar maken ze op ambachtelijke wijze verzorgingsproducten van natuurlijke ingrediënten. Hun missie is om mensen te inspireren tot een duurzamer leven.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 5

Jip van den Toorn zit naast Sophie. * Na de vele meldingen van grensoverschrijdend gedrag in Hilversum, is het rapport Van Rijn gepresenteerd. Coen Verbraak en directeur Media NTR Willemijn Francissen schuiven aan. * Winfried Baijens laat in zijn serie 'De Aarde Beeft' zien dat de Groningse gaswinning nog steeds diepe sporen nalaat bij de bewoners. Hij schuift aan met gedupeerde Fransien Kuiper. * Het piepkleine Kaapverdië staat met hun elftal in de kwartfinale van de Afrika Cup. We bespreken 'De Blauwe Haaien' met onder anderen Edson da Graça en familie Duarte. * Avanah treedt op met Kem Ke Nos, hét anthem voor het Kaapverdische elftal.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 33

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Rodrique hoopt van ganzenharten dat Tessa de vrouw van zijn leven is. Aad en Betty vinden het ontzettend leuk om elkaar te porren en te plagen, maar meisjes plagen betekent niet meteen kusjes vragen.







Het klokhuis
Het Klokhuis: Doe jij wel eens boodschappen in de supermarkt? Dan pak je alles zelf. Maar hoe gaat d

Doe jij wel eens boodschappen in de supermarkt? Dan pak je alles zelf. Maar hoe gaat dat als je online je boodschappen bestelt en laat bezorgen? Daar komt veel techniek bij kijken. Pascal zoekt uit hoe het er in het nieuwste distributiecentrum aan toe gaat. Wesley en Rodney bouwen thuis een distributiecentrum.





De Faker
De Faker: Afl. 20

Leendert de Ridder gaat namens Team Groen langs bij de familie Havinga in Sneek. Lukt het hem om in dit gezin de Faker te ontmaskeren?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 28

IS-vrouwen zijn modelgevangenen, blijkt uit uniek Europees onderzoek, maar reïntegratie is ingewikkeld door veiligheidsregels * Allergie-informatie in restaurants, winkels en zorginstellingen is ondermaats, volgens NVWA * Oekraïeners worden voor werk geronseld in Nederland en uitgebuit * Vaccin blauwtong in de maak



DutchtuberGaming
DutchtuberGaming: Alles Wat Ik Teken Komt Tot Leven!

Alles Wat Ik Teken Komt Tot Leven! 😂Meer leuke video's bekijken? dat kan hier!: Klik hier VOOR MEER & ABONNEER! 🍪Deze video is voor iedereen & alle leeftijden! 💬Laat weten wat je van de video vindt! 📷Instagram: Klik hier Ik ben Job. Ook wel bekend als Dutchtuber! Op dit YouTube kanaal upload ik dagelijks nieuwe filmpjes. Deze filmpjes zijn bedoelt voor iedereen & alle leeftijden. Music by Kevin Macleod: Klik hier by Kevin Macleod: Klik hier Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library Ready for Summer by Roa Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0 Free Download / Stream: Klik hier promoted by Audio Library



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 24

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Stip it
Stip it: Afl. 5

Door de pestbril (VR) op te zetten kun je ervaren hoe het voelt om gepest te worden. In deze compilatie komen de pestverhalen van Sem, Bibi, Samantha en Daniel voorbij.



Brugklas
Een CKV opdracht, waarbij leerlingen 'uit hun comfortzone' moeten komen, zorgt ervoor dat de brugkla

Een uit de hand gelopen CKV opdracht, waarbij leerlingen 'uit hun comfortzone' moeten komen, zorgt ervoor dat de brugklassers gekke dingen uitproberen. Meike ook.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

José Kok van Ouwehands Dierenpark en Janno Weerman van Diergaarde Blijdorp over de serie Het Echte Leven in de Dierentuin. * Het album Band on the Run bestaat 50 jaar, volgens critici en fans het beste album dat Paul McCartney heeft gemaakt na zijn Beatles-periode. Er komt een speciale, nieuwe release uit. Yorick van Norden heeft alvast geluisterd. * Robèrt van Beckhoven staat in de keuken. * Martin Koolhoven begeleidt zes jonge filmmakers in de reeks 'Koolhoven presenteert' met het maken van een genrefilm. Martin en een van deze jonge makers, David Jan Bronsgeest, zijn te gast. * De 3JS gaan het theater in met Red Limo Quartet. Ze treden op.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 4

O'Brien ontdekt de typemachine van Gwen en informeert Carson. Gwen blijkt een correspondentiecursus te volgen en wil heel graag secretaresse worden. Evelyn Napier kondigt aan dat hij voor een kort bezoek langs zal komen.



SLAM!
Laura van Dam - FEBRUARY 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Laura van Dam came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Laura van Dam? Klik hier Your Life



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 10

Als Corrie ziek wordt, staat het hele gezin liefdevol en zorgend om hun moeder heen. Een paar keer per week komen ze bij haar graf, 'even op visite'. Ondanks het grote gemis voelt dat juist fijn in plaats van verdrietig. * Wieg Dekker mist haar grote liefde Henk, die ze al van jongs af aan kent en met wie ze altijd onafscheidelijk was. Als ze onrustig is, bezoekt ze zijn graf en komt ze weer tot rust. * De zussen Lucienne en Margie Bruinooge gaan altijd samen naar het graf van hun broertje Andres. Hij was goedlachs, vrolijk en zorgde voor hun moeder. Bij het graf komen er warme en leuke herinneringen boven aan hun lieve broer.



OnneDi
OnneDi: TWILIGHT KILLERS: Schokkende dubbele moord door 14-JARIG KOPPEL | MISDAAD & MYSTERIE

ACTIE! Luister 30 dagen GRATIS naar ons op PODIMO! Ga naar: Klik hier (Affiliate link/samenwerking) KIJKWIJZER: 12 jaar - Angst - Grof taalgebruik Abonneer gratis op mijn kanaal via: Klik hier MIJ VIA SOCIAL MEDIA ▻ INSTAGRAM - Klik hier TIKTOK - @OnneDi ▻ FACEBOOK - Klik hier E-MAIL ADVERTEREN EN MANAGEMENT ZAKELIJK - bente@amillionfaces.nl



Vitesse
Vitesse: VOORBESCHOUWING | Focus op zondag!

De belangrijke thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles staat voor de deur (zondag, 12.15 uur). We blikken vooruit met hoofdtrainer Edward Sturing. ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Vitesse
Vitesse: INTERVIEW | Paxton is on board! 🇺🇸

Na Adrian Mazilu en Mexx Meerdink, is de derde aanwinst van deze winterse transfer window een feit voor Vitesse. Paxten Aaronson komt op huurbasis over van Eintracht Frankfurt en blijft voor de rest van het seizoen in Arnhem. #Eredivisie ► 𝗔𝗕𝗢𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥 𝗡𝗨 Klik hier 𝗩𝗢𝗟𝗚 𝗢𝗡𝗦 Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier TikTok: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: STERRETJES | Kinderliedjes | Slaapliedje | Minidisco #shorts

#shorts van het slaapliedje: Sterretjes: Het is al weer laat en de avond is bijna voorbij. Weet jij wat ik zie, Ik weet wat jij ziet, weet jij wat ik zie vannacht… Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van STERRETJES Het is al weer laat en de avond is bijna voorbij Ga even zitten, geniet nog wat na en let niet op de tijd Het was weer heel leuk Ik vond het echt leuk Vond jij het ook leuk vandaag… Wapwapwajjadadada Refrein: Sterretjes Sterretjes in mijn hoofd 'k zie sterretjes Aangenaam verdoofd 'k Lig op mijn rug in het gras en ik kijk naar de maan ‘k Heb vandaag zoveel beleefd, ik wil hier denk ik nooit meer vandaan Weet jij wat ik zie Ik weet wat jij ziet Weet jij wat ik zie vannacht… Wapwapwajjadadada Sterretjes…(refrein) Venus Grote Beer Orion Kijk daar valt er eentje naar beneden 3 x Weet jij wat ik zie Ik weet wat jij ziet Weet jij wat ik zie vannacht… Wapwapwajjadadada Sterretjes Sterretjes in de nacht 'k Zie sterretjes, we gaan naar bed Slaap zacht Wapwapwajjadadada Sterretjes Sterretjes in de nacht 'k Zie sterretjes, en nu naar bed Slaap zacht Wapwapwajjadadada Allemaal sterretjes… Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: STERRETJES | Kinderliedjes | Slaapliedje | Minidisco

Videoclip van het slaapliedje: Sterretjes: Het is al weer laat en de avond is bijna voorbij. Weet jij wat ik zie, Ik weet wat jij ziet, weet jij wat ik zie vannacht… Kijkwijzer: AL TEKST van STERRETJES Het is al weer laat en de avond is bijna voorbij Ga even zitten, geniet nog wat na en let niet op de tijd Het was weer heel leuk Ik vond het echt leuk Vond jij het ook leuk vandaag… Wapwapwajjadadada Refrein: Sterretjes Sterretjes in mijn hoofd 'k zie sterretjes Aangenaam verdoofd 'k Lig op mijn rug in het gras en ik kijk naar de maan ‘k Heb vandaag zoveel beleefd, ik wil hier denk ik nooit meer vandaan Weet jij wat ik zie Ik weet wat jij ziet Weet jij wat ik zie vannacht… Wapwapwajjadadada Sterretjes…(refrein) Venus Grote Beer Orion Kijk daar valt er eentje naar beneden 3 x Weet jij wat ik zie Ik weet wat jij ziet Weet jij wat ik zie vannacht… Wapwapwajjadadada Sterretjes Sterretjes in de nacht 'k Zie sterretjes, we gaan naar bed Slaap zacht Wapwapwajjadadada Sterretjes Sterretjes in de nacht 'k Zie sterretjes, en nu naar bed Slaap zacht Wapwapwajjadadada Allemaal sterretjes… Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes















Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 20

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen, Amerikadeskundige Willem Post en tech-expert Ben van der Burg. Met hen hebben we het over de stand van de formatie, over de kritiek op president Biden en over 20 jaar Facebook.







Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 177

Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin.



Wil & Tien
Over OPVOEDING: grote mond, puberproblemen en meer dilemma's | S3E2 | Bakkie met Wil & Tien Podcast

♥ Vandaag hebben we een podcast voor jullie over opvoeding. Want vaak, als we een podcast maken over kinderen, krijgen we ingezonden vragen over zwanger zijn, bevallen, baby's en peuters. Maar vanaf 4 jaar beginnen er minsten zo veel vraagstukken. Wat doe je met de grote mond die ze vanaf de basisschool beginnen te krijgen? En wat als je puber thuis komt met een illegale hoeveelheid plantaardig materiaal in zijn tas? Dit en meer vandaag! ✔ Geen video's missen? ABONNEER HIER voor meer video's: Klik hier MEER WIL & TIEN Website: Klik hier Klik hier & Klik hier KOOP HIER ONS BOEK '12 MAANDEN ZWANGER': Klik hier VIDEO'S ♥ Hallo lieve Jelle! Klik hier Hallo lieve Gijs! Klik hier Hallo lieve Maik! Klik hier Hallo lieve Zoey! Klik hier Nog een baby?! Klik hier Ik moet jullie iets vertellen! Klik hier Mijn bevalling en kraamtijd Klik hier Momfessions #1 Klik hier Gênante momenten: op de werkvloer Klik hier Wat groeit er in mijn buik? Klik hier 2Test: Diva cup review Klik hier Hoi! Superleuk dat je een video van ons kijkt. Wij zijn Willemijn & Martine van het Youtube kanaal Wil & Tien. Hier maken we video's over allerlei onderwerpen die jij als vrouw interessant zou kunnen vinden. Naast weekvlogs delen we video's over het zwanger zijn, bevallen, het moederschap, lifestyle, koken en bakken, beauty en fashion. Wij zijn twee beste vriendinnen uit Groningen. Misschien ken je ons nog wel van onze oude YouTube kanalen LiveLifeGorgeous, Kletskerk&vanVlochem en 2WMN. We wonen beide samen met onze mannen Djurre & Jorrik. Willemijn is moeder van Jelle (november '15) , Gijs (januari '17) en Siep (februari '21). Martine is moeder van Maik (november '17) en Zoey (januari '20). Elke maandag om 16.00 uur uploaden we een weekvlog en op vrijdag om 16.00 uur kun je een tweede video bekijken. We maken video's over het moederschap, zwangerschap, bevalling, momfessions, positief leven, shoplogs, koken, fashion, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie video's, food, weekvlogs, kletsvideo's, reizen, genante momenten, uit de shit, kappersvlogs, interieur, huishouden, opruimvideo's en beauty. Veel plezier bij het kijken! ✔ Muziek door Bensound.com / Muziek Fabriek Online



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 32

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.