True
Amusement.TV - TV kijken via internet, de beste Amusement tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

07-02-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Thomas van Groningen, Ed Nijpels, Jacques Wallage en Maurice de Hond over de formatie. * Gijs van de Logt, Nico Kneepkens en Ingrid Peperkamp over het voetbalteam met vluchtelingen uit Wageningen.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 11

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 18 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 7 februari, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hoe nu verder met de formatie? Partijleiders van PVV, VVD en BBB komen nog een keer samen bij Ronald Plasterk. * Geeft Amerika nieuwe steun aan Oekraïne? Waarschijnlijk wordt er in de VS gestemd over miljardenhulp aan Oekraïne en Israël. * Omstreden beeld van Jan Pieterszoon Coen. De beslissing om het standbeeld weg te halen wordt voorlopig uitgesteld. * Ouders schoolschutter mede schuldig? De moeder van de jongen die in 2021 op een school in Michigan vier leerlingen om het leven bracht en zeven leerlingen verwondde, is schuldig aan dood door schuld. Ook vader riskeert een veroordeling. * De opdracht voor Polen: Herstellen van de rechtsstaat.



Het familiediner
Het Familiediner: Afl. 1

Ruzie om een babyfles en een bh? Dat klinkt alsof er meer aan de hand is in deze voetbalfamilie. Vader Jan en zoon Michael zien elkaar nu al drie jaar niet meer. Broer Patrick en zus Shirley schakelen de hulp van Bert in om de twee stijfkoppen weer om tafel te krijgen. Pierre roept de hulp van Bert in omdat hij gaat trouwen met zijn grote liefde Valerie, maar haar ouders uit Costa Rica kunnen er niet bij zijn. Zonder dat Valerie het weet, heeft Bert haar ouders naar Nederland gehaald zodat ze bij de bruiloft aanwezig kunnen zijn.



Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben: Afl. 2

Emma ontmoet Amber (17), zij heeft de verouderingsziekte progeria waardoor haar lichaam 136 jaar oud is. Ondanks dat sprankelt Amber als geen ander. Samen met Emma gaat ze naar een optreden van Joost Klein op Pukkelpop. Moreno (30) heeft sikkelcelziekte. Dit is een vorm van bloedarmoede die extreem pijnlijk kan zijn. Moreno vindt het dan ook heerlijk dat hij Emma kan laten ervaren hoe veel pijn hij soms heeft.



Het verhaal van Nederland
Het verhaal van Nederland: Een reis door de geschiedenis die laat zien wie de Oranjes zijn en hoe he

Na de moord op Willem van Oranje lijkt de rol van de Nassaus in de Nederlanden uitgespeeld. Diens erfenis zaait verdeeldheid binnen de familie en er barst een strijd los over wie zich de rechtmatige opvolger mag noemen van de Vader des Vaderlands mag noemen: oudste zoon Filips Willem of de jongere Maurits?



De Toekomst is Grijs
De Toekomst is Grijs: Afl. 1

We zien onder andere het verhaal van de 93-jarige Greet Grafhorst uit Linschoten. Greet is nagenoeg blind, maar nog te goed voor een verpleeghuis. Zonder de hulp van dochter Jolanda zou ze zich niet meer redden. De buurvrouwen, die ook op leeftijd zijn, zorgen soms voor wat gezelligheid. De dagen duren lang voor Greet, ze is eenzaam.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

Ondernemende duizendpoot Nick is eigenaar van Proyalz en dag en nacht bezig met crypto. Hij organiseert livestreams en geeft uitleg en updates over de markt. Zijn doel is om de beste cryptotrader van Nederland te worden. Daarnaast is hij samen met zijn zus eigenaar van 'Go Gember', het merk produceert 100% natuurlijke en pure gembersap. Ook is Nick dj en draait hij in de zomer regelmatig vijf shows per weekend. Nick is bekend geworden bij het grote publiek door zijn deelname aan MTV's 'Ex On The Beach'. Als het even kan trekken Zoe en Nick zich terug in Zoe's Griekse familiehuis om te relaxen. Vakanties zitten er voor alleenstaande moeder Elise, haar dochter Lina en zoontje Naoufel niet in. Ze wonen in een bescheiden flat in Delft en moeten elke cent omdraaien. Door haar heftige verleden heeft Elise een grote schuld opgebouwd, die ze stukje bij beetje aan het afbetalen is en maken gebruik van de Kledingbank. De grootste wens van Lina is een keer op vakantie gaan naar het buitenland.



De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld
De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld: Afl. 2

In Noord-Afrika ligt Tunesië. Een land dat bekendstaat om de eeuwenoude karavaanroutes door de Sahara. Tegenwoordig wordt deze woestijn ook doorkruist door Afrikaanse migranten die vanuit hier de oversteek willen maken naar Europa. Oud-voetbalinternational Wim Kieft gaat hier de strijd aan met zijn grootste angst. Samen met zangeres en rijzende ster Meau. Ze beginnen hun reis in de havenstad Sfax en rijden dwars door de Sahara, om te eindigen op het schiereiland Djerba. Een avontuur over eindeloze zoutvlaktes, door oceanen van zand en langs bloedstollende ravijnen.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 5

De kleinkinderen van de Japans-Amerikaanse kunstenaar Shinkichi Tajiri (1923-2009) hebben in het Bonnefantenmuseum in Maastricht een tentoonstelling over hem gemaakt. Directeur van Musea Zutphen Paulo Martina bekijkt hoe zijn levensverhaal impact had op zijn kunst. En dat leven was bijzonder; van internering in een Amerikaans concentratiekamp na de aanval op Pearl Harbor, tot een zelfverkozen ballingschap naar Europa en ten slotte een leven in het teken van de kunst met zijn kinderen en kleinkinderen op kasteel Scheres bij Baarlo.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 27

In Rockanje woont Yolan in een huurhuis, dicht bij het strand. Ze is gek op sleetse kleuren van de natuur, die in haar hele interieur terugkomen. * Chef-kok Geneal maakt een salade met boerenkool, pompoen, radicchio en biet in zoutkorst. * Natuur-beleef-expert Tim bezoekt juf Karin van Kindcentrum De Finne in Beetsterzwaag. Spelling op het schoolplein of zoeken naar wormen onder boomstammen in het bos? Karin geeft al jaren buitenles en neemt de kinderen graag mee op sleeptouw de natuur in. * Kunsthistoricus Geert bewondert in Deventer een kunstwerk over hun stadsheld: de VisMan. Dit symbool staat voor de rijke handelsgeschiedenis van de stad.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 8

Joes Brauers zit naast Jeroen. * Gisteravond klapte de formatie. De grote vraag: wat is er gebeurd en hoe nu verder? Partijleiders Rob Jetten van D66 en Henri Bontebal van het CDA schuiven aan met politiek verslaggever Peter Kee. * De debuutroman 'Aleksandra' van Lisa Weeda werd na het uitbreken van de oorlog een bestseller en stond op de shortlist voor de Libris Literatuurprijs. In haar nieuwste roman Dans Dans Revolutie speelt de oorlog opnieuw een grote rol. * Johnny Jordaan, de koning van het levenslied, zou vandaag 100 kaarsjes uitblazen. We vieren zijn erfenis met liefhebbers en collega's Dries Roelvink en Mart Hoogkamer.



Nienke Plas
Nienke Plas: 'The Sound of Muscle' #GoForIt! @BasicFitNederland

Het opnemen van de muscial 'The Sound of Muscle' in een volle gym, kan iets ongemakkelijk zijn... Maar de enige die me aansprak, wilde alleen maar weten hoe je het beste een kettlebel kan gebruiken. Niet eens waarom ik 3 fietsen bezet houd. Dus trek aan je legging en #GoForIt! @BasicFitNederland



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 38

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Kimberley en Christian hebben vrijwel meteen een goed gevoel bij elkaar en babbelen de uurtjes makkelijk weg. Maar tegen de avond slaan de twijfels toe bij Kimberley. Lars en Lieke zitten zeker niet in elkaars friendzone maar houden het hoofd koel. Alleen is de gezamenlijke toekomst nog niet helemaal zeker.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Met een groeiende wereldbevolking zoeken we continu naar slimmere manieren om voedsel

Met een groeiende wereldbevolking en steeds meer mensen die in steden wonen, zoeken we continu naar slimmere manieren om voedsel te verbouwen. Bijvoorbeeld door de hoogte in te gaan en minder landbouwgrond te gebruiken zoals met verticale landbouw. Janouk gaat langs bij een verticaal landbouwbedrijf en ontdekt daar hoe je hightech verse kruiden kunt verbouwen. Ook Wendel en Liza verdiepen zich in verticale landbouw.



Carnavalshart
Carnavalshart: Afl. 3

Met onder meer de Zwolse volkszanger Harm Wolters die het carnaval in Sassendonk bezingt. De hofnar van carnavalsvereniging De Aester Echt in Noord-Limburg wordt na 33 jaar trouwe dienst verrast met een koninklijk lintje. Jildiz Kaptein fotografeert in Bergen op Zoom carnavalsvierders in hun wel heel bijzondere uitdossingen; van lampenkamp tot gordijn, alles wordt gebruikt. En in Roermond is jeugdprins Lowieke gedoopt tijdens een carnavalsmis. De hele familie is gelovig en verzot op carnaval. Zelfs zijn oma - inmiddels 93 - is fanatiek.



De Faker
De Faker: Afl. 23

Marije Zuurveld wordt uitgedaagd door de familie Sens uit 's-Hertogenbosch. Zal Marije haar mede-influencers in Team Paars blij maken met de winst?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 32

De helft van de NSC-kiezers is niet blij met het opschorten van de formatie-onderhandelingen * Wat is een extraparlementair kabinet? * Hoeveel steun is er nog voor de protesterende boeren?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 27

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
Jan Roos uit huis gezet door vriendin: Thierry Baudet geeft advies & Jade Anna boos op RoddelPraat

Jan Roos is volgens zijn vriendin te ver gegaan in de vorige uitzending. Hij is door haar uit zijn eigen huis gezet en heeft nachten in een hotel geslapen. Dennis Schouten belt Thierry Baudet voor liefdesadvies. Jade Anna is boos na de vorige uitzending van RoddelPraat. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier onze nieuwe webshop: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De stuk gelopen formatie in Den Haag. BBB, VVD en PVV doen een dringende oproep aan NSC-leider Pieter Omtzigt om tekst en uitleg te geven. En we praten met NSC-stemmers over de laatste ontwikkelingen in Den Haag.



Brugklas
Brugklas: Afl. 73

Amir krijgt spijt als mevrouw Soares ontslagen wordt vanwege een gênant filmpje dat zijn vriend Luka online gezet heeft.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Live magazine met een goede mix van nieuws, informatie, kunst, cultuur en entertainme

Henk Angenent en Roos Tabak kijken uit naar het NK Klunen. Want hoe word je een goede kluner? * Saskia Belleman praat ons bij over het Marengo-proces. Ook geeft ze een update over de zittingsdag in de zaak rondom de moord op Peter R. de Vries. * An Gaiser is expert non-verbale communicatie en analyseert het formatieproces. Wat viel haar op? * Muzikaal theaterspektakel Robin Hood toert vanaf 3 februari door het land. Erik van Muiswinkel, Yamill Jones en Bram Kreeftmeijer komen erover vertellen en trakteren ons op een voorproefje door middel van een optreden.



SLAM!
SLAM!: PINGUIN-CHICK is TERUG met NIEUWE GRAP #shorts #mensenmening

Patrick gaat deze week de straat op met de stelling 'Mag je overal een grap over maken?'. De jury mag gaan raden wat de mensen op straat gaan zeggen. Wat denk jij zelf? Vergeet je niet op onze YouTube-kanalen te abonneren: SLAM! – Radio Klik hier SLAM! – Music Klik hier SLAM! – Series Klik hier Wil jij exclusieve content? Volg ons op Instagram: Klik hier Meer van de jury? Instagram Richard: Klik hier Senna: Klik hier Danique: Klik hier Instagram Max: Klik hier Lieke: Klik hier Patrick: Klik hier Instagram Indigo: Klik hier Your Life





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 37

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



MeisjeDjamila
MeisjeDjamila: ZOEK AL HET ETEN! ROBLOX: SECRET STAYCATION

We moeten op zoek naar al het eten dat is rondgeslingerd in dit huis, maar we ZIJN het eten zelf en erg goed kunnen ze niet lopen of springen... Als dat maar goed komt! 𝙋𝙍𝙀-𝙊𝙍𝘿𝙀𝙍 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙗𝙤𝙚𝙠 𝙈𝙄𝙇𝘼 𝙚𝙣 𝙙𝙚 𝙈𝘼𝙂𝙄𝙎𝘾𝙃𝙀 𝘿𝙍𝙊𝙈𝙀𝙉𝙑𝘼𝙉𝙂𝙀𝙍 ➭ Klik hier ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ 𝙤𝙫𝙚𝙧 𝙝𝙚𝙩 𝙗𝙤𝙚𝙠 » Mila is jarig en krijgt een dromenvanger van haar tante! Wat blijkt? Dat deze magisch is en Mila op grote avonturen stuurt in haar dromen » De eerste editie is een speciale Glow In The Dark editie, met leuke elementen op de kaft die gloeien in het donker! Droom jij ook van dit boek? Bestel 'm dan nu om het als allereerste in april te ontvangen! ⋆ Insta: @MeisjeDjamila ⋆ TikTok: DjamilaLy * Klik hier Iedere 𝙑𝙍𝙄𝙅𝘿𝘼𝙂, 𝙒𝙊𝙀𝙉𝙎𝘿𝘼𝙂 en 𝙕𝙊𝙉𝘿𝘼𝙂 een nieuwe video op mijn kanaal 𝙙𝙞𝙨𝙘𝙡𝙖𝙞𝙢𝙚𝙧 Deze video bevat geen betaalde samenwerking of gekregen producten. Alle meningen zijn mijn persoonlijke uitingen en niet beïnvloed door andere partijen. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Check Klik hier voor meer info.



Vita Cleo
ELISE HIER, GAATJES SCHIETEN & PODCAST | VITA CLEO VLOG #153

In deze video is Elise terug in Nederland, gaan we samen een tweede gaatje schieten, is papa gezellig hier en gaat Louis door een sprong! Xx Het lekkere toetje van Almhof: Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met Almhof. Hi, ik ben Vita Cleo en welkom op mijn kanaal! Ik upload wekelijks een vlog waarin ik mijn leven in Amsterdam laat zien als kersverse moeder. Vergeet je niet te abonneren! Dikke kus Volg mij ook op Instagram en Tiktok: @vita.cleo



OnsOranje
OnsOranje: 'I choose to sit on a stranger's lap' 😆 | 𝗙𝗔𝗡 𝗤𝗨𝗘𝗦𝗧𝗜𝗢𝗡𝗦 ⁉️ | 🔸Victoria Pelova & Lineth Be

What is your favourite series? What is your screen time and which apps do you use the most? Watch episode two of 'Fan Questions' with Victoria Pelova and Lineth Beerensteyn! English subs available! Welkom op het officiële Youtube-kanaal van het Nederlands elftal! Hier kun je al je favoriete Oranje videos vinden, zoals Quizzes, highlights, All Access Oranje, achter de schermen-beelden, historische wedstrijden & meer! Abonneer je op het YouTube kanaal van Oranje! ➤ Klik hier OnsOranje ...op Instagram ➤ Klik hier Facebook ➤ Klik hier Twitter ➤Klik hier TikTok ➤ Klik hier



E-Divisie
eDivisie: 100 DOELPUNTEN in een SPECTACULAIRE SPEELRONDE | GOALSHOW SPEELRONDE 15

De KPN eDivisie is de officiële FIFA 23 Ultimate Team-competitie van de Eredivisie, mede mogelijk gemaakt door KPN. Check de website voor het speelschema, actuele stand en meer! Klik hier de socials en blijf altijd op de hoogte van KPN eDivisie Klik hier video bevat een betaalde samenwerking met KPN. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie, ga naar Klik hier









Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 23

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn fractievoorzitter ChristenUnie Mirjam Bikker, politiek commentator De Telegraaf Wouter de Winther en bestuurslid Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt Gerben Boom. Met hen hebben we het over een landelijke antidrugscampagne, hoe nu verder met de formatie en de boerenprotesten.







Kindertijd
Kindertijd: In elke aflevering van "Lief gebaartje" verrassen kinderen iemand die ze lief vinden.

In elke aflevering van 'Lief gebaartje' verrassen kinderen iemand die ze lief vinden. Dot maakt samen met haar oppas Lydia heerlijke broodjes uit Oeganda. Ze zijn deze keer de broodjes aan het maken voor voor haar tante, omdat zij een kindje heeft gekregen.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 37

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.